Ψάχνοντας την δεύτερη νίκη η Νιουκάστλ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος σε Premier League και Bundesliga, με την Νιουκάστλ να καίγεται για βαθμούς ενώ θέαμα αναμένουμε στο Μπορούσια Παρκ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας, με μεγάλη επιτυχία και αρκετό κέρδος μας άφησαν τα μεσοβδόμαδα ματς και το ίδιο ευελπιστούμε και για το Σαββατοκύριακο. Σωστή εκτίμηση στην Αφρική, αφού και η Γκάμπια, αλλά και η Ακτή Ελεφαντοστού σκόραραν από νωρίς και κρατήσανε το 0-1 μέχρι τέλους. Μπορεί να αγχωθήκαμε με την δυάδα, αφού ο ΠΑΟΚ βγήκε στο 90+, ενώ η Ρεάλ χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα με την PremierLeague και την Bundesliga. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Πρώτο ματς με την Νιουκάστλ να υποδέχεται την Γουότφορντ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Έτοιμα τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία όπως όλα δείχνουν παίρνουν και φανέλα βασικού. Ο λόγος για τον Γουντ και τον Τρίπιερ, με τον δεύτερο να επιστρέφει στην Premier League μετά από 3 χρόνια. Στα αγωνιστικά, μία νίκη σε 19 αγώνες (την οποία την είχαμε προβλέψει σε προηγούμενη στήλη) και δίκαια πιστεύω βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Από την άλλη τώρα η Γουότφορντ, μετράει 9 ήττες στους τελευταίους 10 αγώνες και βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τις «καρακάξες», αφού τους χωρίζουν δύο θέσεις και δύο βαθμοί. Θα πάμε με τους γηπεδούχους, αφού ήρθε η ώρα πιστεύω να νικήσουν κόντρα σε μία σχετικά κακή Γουότφορντ. Σε δυάδα θα μπει ο άσος με dnb για να είμαστε καλυμμένοι.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Δεύτερο ματς για να κλείσουμε και την δυάδα μας, Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν. Μετά το διπλό μέσα στο Μόναχο και με ανατροπή μάλιστα, καλούνται οι γηπεδούχοι να παρουσιάσουν αντάξια εικόνα κόντρα στις «ασπιρίνες». Στα 5 ματς είναι το αρνητικό σερί των φιλοξενούμενων ενώ μετράνε και μέσο όρο 4 γκολ ανά ματς. Πιστεύω ο ορισμός του over η αναμέτρηση, αφού και οι δύο ομάδες βάζουν και δέχονται τέρματα με αρκετή άνεση.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 2.50
17:00
Νιουκάστλ - Γουότφορντ
1 dnb
1.53
19:30
Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν
Goal/goal & over 2,5
1.64
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις