Αποδόσεις που αξίζουν τη προσοχή μας

Προγνωστικά Αγγλίας

Σάββατο και φυσικά δε γίνεται να μην ασχοληθούμε με προγνωστικά Αγγλίας. Τρεις επιλογές, από δύο κατηγορίες με αποδόσεις που αξίζουν τη προσοχή μας.

Πολύ καλά κύλησε η προηγούμενη στήλη με δύο επιβεβαιωμένες προτάσεις. Στις λεπτομέρειες χάθηκε η Τράνμιρ, αφού ήταν καλύτερη, αλλά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, της στοίχισε. Πάμε με νέες επιλογές, σήμερα Σάββατο, στα καθιερωμένα προγνωστικά Αγγλίας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Αγγλίας: Σε άλλο επίπεδο η Μίντλεσμπρο

Εκκίνηση από Champiosnhip και το παιχνίδι Μίντλεσμπρο – Ρέντινγκ. Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη λίγκα η Μίντλεσμπρο, υπό τις οδηγίες του Κρις Γουάιλντερ. Από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις, έχει συγκεντρώσει 16! Η Ρέντινγκ στον αντίποδα δε σηκώνει κεφάλι. Αποκλεισμός από ομάδα National στο FA Cup και διασυρμός από τη Φούλαμ με 7-0! Πολλές οι απουσίες για την ομάδα του Παoύνοβιτς, ο οποίος προσπαθεί με πολύ κόπο να κρατήσει τις ισορροπίες. Υπάρχει τρομερή διαφορά στη ψυχολογία και πλέον και στη ποιότητα. Εύκολο αναμένεται το απόγευμα για τους γηπεδούχους, ελπίζω να το δείξουν κιόλας.

Αποδόσεις που αξίζουν τη προσοχή μας

Αδικούνται από τις αποδόσεις Μπλάκμπερν και Μόρκαμ

Στην ίδια κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Κάρντιφ – Μπλάκμπερν. Δείχνει σε καλό φεγγάρι η Κάρντιφ η οποία έχει και τη κομβική επιστροφή του παιχταρά φορ Κιέφερ Μουρ. Κράτησε στην ισοπαλία τη Γουέστ Μπρομ ενώ επικράτησε της Πρέστον στο FA Cup. Η Μπλάκμπερν από την άλλη με εννιά ματς αήττητη στη λίγκα και έξι νίκες στα τελευταία επτά έδειχνε σε τρομερή φάση. Η λευκή ισοπαλία με τη Χάντερσφιλντ και η ήττα στο FA cup από τη Γουίγκαν (League One), της κλόνισαν λίγο τη ψυχολογία. Οι μπουκ τη προσφέρουν σε τιμές αουτσάιντερ, καλό αυτό για εμάς, καθώς σύμφωνα με αυτά που έχω δει από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα, οι φιλοξενούμενοι δε θα φύγουν ηττημένοι σήμερα.

Μια κατηγορία κάτω και στη League One έχουμε το παιχνίδι Γουίμπλεντον – Μόρκαμ. Δεν πατάνε καλά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πάντως παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με παιχνίδια στο χέρι. Κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την ερασιτεχνική Μπόρχαμ (ναι Μποζιονέλο Μπόρχαμ), για το FA Cup. Η Μόρκαμ έβγαλε ποιότητα στο ματς με τη Τότεναμ στο FA cup, εν τέλει ηττήθηκε δίκαια και στρέφεται στη μάχη της παραμονής. Θα μου πείτε προς τι ο πρόλογος; Στο ρεζουμέ λοιπόν, η Γουίμπλεντον δεν βλέπεται το τελευταίο διάστημα. Οι «γαρίδες» από την άλλη και μπαλίτσα παίζουν και καλοί είναι επιθετικά, τα αποτελέσματα δε παίρνουν. Και βλέπω άσο στο 1.85; Ε όχι ρε παιδιά, διπλούρα και ας μη βγει ποτέ, θα κοιμάμαι ήσυχος…

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Combo
14:30
Κάρντιφ - Μπλάκμπερν
Χ2 & over 1,5
2.00
BET: 25 units
Μονό
17:00
Μίντλεσμπρο - Ρέντινγκ
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.25
BET: 25 units
Μονό
17:00
Γουίμπλεντον - Μόρκαμ
2
4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις