Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ματς – μισός τίτλος στο «Ετιχαντ»

Μάντσεστερ Σίτι -Τσέλσι

Προγνωστικά από το κρίσιμο ματς Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι έχει το σημερινό Bet of the Day με διπλό ποντάρισμα.

Το παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται στο Μάντσεστερ και το Bet of the Day έχει τα προγνωστικά για την αναμέτρηση Μάντσεστερ ΣίτιΤσέλσι, που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Ματς - μισός τίτλος στο «Ετιχαντ»

  • Στάδιο «Ετιχαντ» (53400), Μάντσεστερ, Αγγλία.
  • Σε σύνολο 170 αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Σίτι μετράει 60 νίκες, η Τσέλσι 71, ενώ 39 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές από τον Ιούνιο του 2020 με τη Τσέλσι να έχει τέσσερις νίκες, έναντι δύο των «πολιτών».
  • Μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της Σίτι εντός έδρας, το 6-0 το Φεβρουάριο του 2019
  • Φέτος για το πρωτάθλημα (25/9): Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Είχε τα θεματάκια της με τον covid, αλλά δείχνει να τα ξεπερνά. Τελευταία αναμέτρηση, αυτή για το FA Cup (7/1), όπου πήρε άνετη νίκη απέναντι στη Σουίντον με 1-4. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανάρρωσε και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στο πάγκο για το κρίσιμο ματς με του «μπλε» του Λονδίνου. Παραμένει αήττητη εντός έδρας φέτος η αρμάδα του Πεπ.

Απουσίες: Απών ο Μαχρέζ που βρίσκεται στο κύπελλο εθνών Αφρικής, ενώ οι Φόντεν, Ζιτσένκο παραμένουν αμφίβολοι, αφού βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας,λόγω covid. Πιθανότητες να προλάβει έχει ο Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο – Γκούντογκαν, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε – Στέρλινγκ, Ζεσούς, Μπερνάρντο Σίλβα (Γκρίλις).

Stat attack: Έχει 11 συνεχόμενες νίκες, ενώ σε 9 από αυτά τα παιχνίδια σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ.

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Παραμένει αήττητη εντός 2022 και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό του Carabao Cup με δύο νίκες απέναντι στη Τότεναμ. Ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι αποτελεί τη τελευταία ευκαιρία της Τσέλσι να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, ούσα στο -10 από τη Σίτι. Είχε λιγότερες μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας, καθώς ο ημιτελικός με τη Τότεναμ πραγματοποιήθηκε στις 12 του μήνα.

Απουσίες: Σημαντικές κρίνονται κυρίως οι απουσίες των βασικών Ρις Τζέιμς και Μπεν Τσίλγουελ, καθώς και του Τρεβό Χαλόμπα, όλοι από την αμυντική γραμμή των «μπλε». Στο κύπελλο εθνών Αφρικής ο, βασικός πλέον, τερματοφύλακας Μεντί.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κεπά – Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρούντιγκερ – Αθλιπικουέτα, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο – Μάουντ, Χάβερτζ, Λουκάκου

Stat attack: Η Τσέλσι παραμένει αήττητη εκτός έδρας στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Ενώ από τα τελευταία έξι εκτός έδρας, στα πέντε σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Ματς - μισός τίτλος στο «Ετιχαντ»

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι:

Η Σίτι δείχνει ασταμάτητη στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, έχοντας χτίσει διψήφια διαφορά. Η Τσέλσι έχει μονάχα ένα αποτέλεσμα στο μυαλό της εάν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου. Ο Τούχελ δείχνει να έχει βρει μια «συνταγή» επιτυχίας απέναντι στη Σίτι. Προκλητικά χαμηλά ο άσος για τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι, μας ωθεί στη κόντρα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Χ2
2.19
Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Anytime score: 1-1
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις