Γερμανική μάχη με γκολ και 1.95

Προγνωστικά

Προγνωστικά Γερμανίας από τον Κεμανετζή, που πηγαίνει Βεστφαλία για τον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ.

Κομάντα μου, την καλημέρα μας. Ό,τι και να πούμε φάγαμε μεγάλη φόλα προχθές, το φυσάμε και δεν κρυώνει. Οι νοικοκυρές μας πήραν τα μυαλά. Δυσκολευτήκαμε να τις ξεπεράσουμε, όπως και το 0 στα 3. Στην Πορτογαλία κοιμήθηκαν τα βόδια, αλλά της Τσέλσι ειδικά μας πόνεσε που έμεινε στο 0-1 στο ημίχρονο και θέλαμε να κοπανάμε τον VARάκια. Μπαρουτοκαπνισμένοι είμαστε, η μαυρίλα δεν βγαίνει από πάνω μας. Έχουμε πει ότι και αυτά είναι στο πρόγραμμα, αλλά δεν μπορούμε να σας κρύψουμε ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί να μας επηρεάζει, γιατί ξέρουμε ότι δεν παίζουμε μόνο εμείς, ξέρουμε ότι έχουμε κι εσάς μαζί μας. Ντεφ να γίνει. Τα δίνουμε ντουμάνι όλα στην άκρη και προχωράμε με αισιοδοξία. Βίρα τις άγκυρες, φύγαμε για προγνωστικά από Ντόιτσλαντ και Ρηνανία-Βεστφαλία όπου παίζει η Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Από ματς “ροντέο” προέρχονται οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα της Άιντραχτ. 2-0 στο ημίχρονο, 2-3 τελικό με γκολ του Νταχούντ στο 89′. ΤΡΕΛΟ! Οι Βεστφαλοί παρουσιάζουν αλλοπρόσαλλη εικόνα μέχρι στιγμής στη σεζόν, όμως μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι πλησίασε στους έξι βαθμούς την πρωτοπόρο Μπάγερν που γκέλαρε με εντός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ που την έχει κάνει πελατάκι της φέτος. Λίγες οι απουσίες της και μακροχρόνιες.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι τρία ματς αήττητοι, αλλά παρουσιάζουν αμυντική αστάθεια. Με την επίθεση της όμως σταθερά πιστή στα ραντεβού της στοχεύουν με προϋποθέσεις στο Τσου Λου της επόμενης σεζόν. Κανένα απολύτως πρόβλημα στην ενδεκάδα των φιλοξενουμένων.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Επιθετικές και οι δύο ομάδες, με προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, θα πάνε γιούργια τα γαϊδούρια στο χορτάρι, όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Κόμπος, φτωχός πλην τίμιος για δεδομένα Γερμανίας, goal/goal και over 2.5 στο 1,95. Και κλείσαμε.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις