Διπλό χτύπημα με combo στη Bundesliga

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη Bundesliga και στις αναμετρήσεις Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου και Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν έχει ο Luca Toni.

Καλημέρα και καλό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο σε όλους τους αναγνώστες μας! Εδώ είμαστε και πάλι, με προγνωστικά στοιχήματος από το γερμανικό πρωτάθλημα και ποντάρισμα στα γκολ και τα κόρνερ των αναμετρήσεων ΚολωνίαΜπάγερν Μονάχου και ΓκλάντμπαχΛεβερκούζεν.

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου

  • Με goal/goal &over 2,5 έληξαν οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στην Κολωνία και τη Μπάγερν Μονάχου.
  • 3,38 γκολ ανά αγώνα σκοράρει η Μπάγερν μακριά από το Μόναχο, με 2,19 xGoals, ενώ δέχεται 1,25.
  • 4,63 γκολ σημειώνονται κατά μέσο όρο στις εξορμήσεις της Μπάγερν, με το αμφίτερμα να επαληθεύεται στο 88% εξ’ αυτών.
  • Μόλις στο 13% των εκτός έδρας αγώνων της διατήρησε την εστία της ανέπαφη η Μπάγερν Μονάχου.
  • 3,22 γκολ ανά αγώνα σημειώνονται στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Κολωνίας με γκολ και από τις δύο πλευρές στο 78% αυτών.
  • Σκοράρει με συνέπεια η Κολωνία στο «Ράιν Ένερτζι» με μέσο όρο επίτευξης τερμάτων τα 2 ανά παιχνίδι.
  • 9,44 συνολικά κόρνερ στις εντός έδρας αναμετρήσεις τις Κολωνίας, με τα 5,22 υπέρ της, 8,88 κόρνερ στις εκτός έδρας μονομαχίες της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να κερδίζουν 5,5.

Σπουδαία αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundensliga με την 6η Κολωνία να υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το νέο έτος οι «τράγοι», οι οποίοι επιβλήθηκαν με 1-3 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Χέρτα στο Βερολίνο. Άκρως θετικά τα δείγματα γραφής τους τη φετινή σεζόν, παίζουν με άγνοια κινδύνου σε όλα τους τα ματς και σκοράρουν με συνέπεια. Ιδιαίτερα γυμνασμένη ομάδα η Κολωνία, με ανελέητο τρέξιμο σε όλο το 90λεπτο και με μπροστάρη τον Άντονι Μοντέστ (12 γκολ), κάνει τη ζωή δύσκολη σε κάθε αντίπαλο. Εντός έδρας έχει επίδοση 5-3-1 και βάζει πλώρη για την κατάκτηση μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις επόμενης σεζόν. Αναμένεται να τα δώσει όλα απέναντι στη Μπάγερν, την οποία δεν φοβήθηκε ούτε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, χάνοντας με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση 3-2 μέσα στο Μόναχο.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ήττα σοκ με 1-2 για την πληγωμένη από τον κορωνοϊό Μπάγερν μέσα στην «Αλιάνζ Αρένα» από τη Γκλάντμπαχ. Ο Νάγκελσμαν αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα του με τουλάχιστον 6 αλλαγές στο βασικό σχήμα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εφεδρικούς ποδοσφαιριστές λόγω συνθηκών. Συμμετείχαν ακόμη και δύο ανήλικοι από τα τμήματα υποδομών της βαυαρικής ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή και η Μπάγερν να παρουσιαστεί ασύνδετη σε όλες τις γραμμές. Ως φυσικό επακόλουθο ήρθε η ήττα. Παρόλα αυτά είχε τις στιγμές της, με τον «Λέβα» να σημαδεύει δις το δοκάρι και τον Μίλερ να αστοχεί δις προ κενής εστίας. Μακριά από το Μόναχο παρουσιάζεται δυνατή με 6-1-1 και 3 διαδοχικές νίκες. Η επιθετική της ισχύς είναι δεδομένη και πιστοποιείται από τα στατιστικά, όπως και το γεγονός ότι δέχεται γκολ συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση . Θα επιδιώξει την επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει ανοιχτά και αυτό την ευνοεί.

Ξεκάθαρες οι επιθετικές δυνατότητες των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, πάμε για το 5ο συνεχόμενο goal/goal & over 2,5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το λογικό αυτό ενδεχόμενο θα συνδυαστεί με το μίνιμουμ αριθμό των 7 συνολικών κόρνερ και τα over 3,5 ομαδικά των Βαυαρών που αναμένεται να πιέσουν αρκετά, σε ένα αξιόλογο combo διπλασιασμού στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν

  • Σε 4 από τις 5 πρόσφατες αναμετρήσεις της Γκλάντμπαχ επαληθεύτηκε το αμφίτερμα, ενώ με 2 ή περισσότερα τέρματα τελείωσαν και τα 9 τελευταία παιχνίδια της.
  • Τα 6 τελευταία ματς στα οποία συμμετείχε η Λεβερκούζεν είχαν 3 ή περισσότερα γκολ, με τις «ασπιρίνες» να έχουν καταφέρει να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και στα 9 πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια.
  • Το goal/goal έκανε την εμφάνισή του και στα 5 πρόσφατα ματς της Λεβερκούζεν όπου σημειώθηκαν συνολικά 26 τέρματα.
  • 1,68 τα xGoals της Γκλάντμπαχ ανά αγώνα, πράγμα που ισοδυναμεί με σκοράρισμα 1,33 γκολ κατά μέσο όρο, ενώ 1,52 είναι τα xGoals του εκάστοτε αντιπάλου της.
  • Goal/goal στο 89% των εκτός έδρας αγώνων της Λεβερκούζεν με ανέπαφη εστία μόλις στο 11% των εξορμήσεών της.
  • 5,75 κερδισμένα κόρνερ ανά εντός έδρας αγώνα για τη Γκλάντμπαχ ενώ παραχωρεί 4,3.
  • 5,11 ομαδικά κόρνερ για τη Μπάγερ μακριά από το Λεβερκούζεν τη στιγμή που παραχωρεί 4,22.
  • Πάνω από 2,5 κερδισμένα ομαδικά κόρνερ σε όλα τα παιχνίδια της Γκλάντμπαχ τη σεζόν που διανύουμε, πάνω από 2,5 κερδισμένα ομαδικά και για τη Λεβερκούζεν στο 89% των αγώνων της.

Γκλάντμπαχ και Μπάγερ Λεβερκούζεν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Μπορούσια Παρκ» με τις πορείες των δύο ομάδων να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Κοινό χαρακτηριστικό τους η αστάθεια και το ότι εύκολα μπορούν να μετατρέψουν σε ροντέο οποιοδήποτε παιχνίδι.

Απόδραση με το διπλό από το Μόναχο για τα «πουλάρια» που κατάφεραν να βάλουν τέλος στο σερί διαδοχικών ηττών και παράλληλα στο τέλμα στο οποίο είχαν περιέλθει. Σπουδαία νίκη επί της ελλιπέστατης Μπάγερν Μονάχου με 1-2 (χωρίς αυτό να μειώνει την αξία της νίκης) και αξιόλογη εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Η συνολικά κακή παρουσία και οι έντονες αμυντικές παθογένειες που εμφάνισε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, φέρνουν τη Γκλάντμπαχ στη 12η θέση της κατάταξης και το +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς μεγάλες βλέψεις για έξοδο στην Ευρώπη τα «πουλάρια», καθώς υπολείπονται 10 βαθμών από την 6η θέση, μα οφείλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί στο δεύτερο γύρο. Αναμένεται να βρουν πρόσφορο έδαφος για να σκοράρουν απέναντι στην ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντική γραμμή της Λεβερκούζεν.

Συνεχίζει τις περσινές τις συνήθειες η Λεβερκούζεν και το 2022. Ένα ακόμη ματς που προηγείται χωρίς να καταφέρει να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς ήταν αυτό απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Άνοιξε νωρίς το σκορ με το συνήθη ύποπτο Πάτρικ Σικ, δέχτηκε ολική ανατροπή και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει, σώζοντας τουλάχιστον το βαθμό. Στην 5η θέση της κατάταξης οι «ασπιρίνες» και το -1 από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επερχόμενο Champions League, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τη θετική παράδοση απέναντι στη Γκλάντμπαχ , πετυχαίνοντας 5η διαδοχική νίκη κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Τρομερή η επιθετική ισχύς των φιλοξενούμενων, εξόφθαλμες παρόλα αυτά οι αμυντικές τους ανορθογραφίες. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν κάποια χρόνια και σε παραλληλισμό με το heavy metal football της Λίβερπουλ, αυτό της Λεβερκούζεν χαρακτηρίστηκε death metal football, λόγω της αμείωτης έντασης των επιθέσεων.

Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζευγάρι και αναμένω ένα ελκυστικό παιχνίδι μεταξύ τους, το οποίο θα έχει επίτευξη τουλάχιστον ενός τέρματος από κάθε πλευρά και ένα μίνιμουμ αριθμό 3 κόρνερ κερδισμένων για κάθε ομάδα. Το συνδυαστικό στοίχημα τιμολογείται στο αξιοπρεπέστατο 1.83 και αξίζει να τιμηθεί.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
16:30
Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal & over 2,5 & Μπάγερν over 3,5 κόρνερ & over 6,5 κόρνερ
2.00
BET: 20 units
Μονό
19:30
Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν
Goal/goal & Γκλάντμπαχ over 2,5 κόρνερ & Λεβερκούζεν over 2,5 κόρνερ
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις