Προθέρμανση με πόντους σε BBL και Pro A

Προγνωστικά μπάσκετ

Επανέρχεται μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με προγνωστικά μπάσκετ από την αγαπημένη του γερμανική λίγκα ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έχουμε προθέρμανση με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα. Σήμερα θα πάμε με προγνωστικά μπάσκετ από τη BBL και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά μπάσκετ: Νυρεμβέργη vs Ράστα Βέχτα

Ξεκίνημα με τη 19η αγωνιστική της Pro A με τη Νυρεμβέργη (11-6) να υποδέχεται τη Ράστα Βέχτα (7-10). Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έχουν μόλις μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Τελευταία νίκη ήταν επί των Άρτ Ντράγκονς με 81-78. Εξαιρετικός ο Έι.Τζ. Ντέιβις με 23 πόντους. Από την άλλη, η Ράστα Βέχτα ηττήθηκε εύκολα από την Πάντεμπορν με 87-96. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ο Αμίνου με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Αρκετά χαμηλό το όριο πόντων σε όλες τις εταιρίες καθώς, οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι. Έτσι θα πάρουμε το over 161,5 πόντων αγώνα.

ΥΓ: Όσον αφορά τη BBL θα πάμε σε ένα ρισκαδόρικο ειδικό παίκτη. Ο Χόμεσλι στους Αμβούργο Τάουερς παίρνει σχεδόν τις μισές προσπάθειες όλης της ομάδας. Ενδεικτικά υπάρχουν αναμετρήσεις που μπορεί να σουτάρει και πάνω από 12 τρίποντα. Αυτή την περίοδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 21, 33 και 29 πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάρουμε το over 16,5 πόντων του καθώς, η Μιτελντόιτσερ δέχεται 93 πόντους μ.ό. στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Δεν θα μου κάνει εντύπωση και μία ευρεία νίκη των Τάουερς.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
20:00
Νυρεμβέργη - Ράστα Βέχτα
Over 161,5
1.75
BET: 12 units
Ειδικό
21:30
Τάουερς - Μιτελντόιτσερ
Κ. Χόμεσλι over 16,5 πόντοι
1.87
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις