ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με combo και σκόρερ στη Νίκαια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με combo και σκόρερ στη Νίκαια

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με combo και σκόρερ στη Νίκαια

Με combo και σκόρερ στη Νίκαια

Προγνωστικά Γαλλίας: Με καλή ψυχολογία στο μεταξύ τους Νις και Ναντ. Με ελλείψεις στη μεσαία γραμμή η Νις, αποδυναμωμένη επιθετικά η Ναντ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Σε φόρμα αμφότερες

Με το αποψινό Νις – Ναντ ξεκινά η αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Γαλλία. Φαβορί μεν οι γηπεδούχοι στα προγνωστικά Γαλλίας, αλλά η Ναντ μόνο ως εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να λογίζεται. Για πάμε…

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για 70′ (αυστηρή αποβολή), η Νις πέρασε και από τη Βρέστη (0-3) και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Ligue 1 και κύπελλο. Γλίτωσε βέβαια σε πολλές περιπτώσεις  με τον τερματοφύλακα Μπενίτεζ να είναι ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου (9 αποκρούσεις). Όπως και να ‘χει οι Νικαιώτες δείχνουν να βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Ντόλμπεργκ, Ντελόρ και Γκουιρί βρήκαν δίχτυα, ενώ όλο και μεγαλύτερη συνεισφορά στο επιθετικό παιχνίδι έχει ο ποιοτικός Κλάιφερτ (3η ασίστ σε 11 αγώνες, έχει και δύο γκολ). Θέμα έχει προκύψει στα χαφ μετά την αποβολή του Σνεϊντερλέν. Μοναδικές λύσεις οι Ροζάριο και Τουράμ (ο Λεμινά λείπει στο Copa Africa).

Εξίσου καλή περίοδο διανύει και η Ναντ η οποία με το 0-0 κόντρα στη Μονακό συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5-1-0) και μάλιστα με μόλις δύο γκολ παθητικό (στη νίκη με 3-2 επί της Λανς). Δυσκολεύεται πάντως το τελευταίο διάστημα στο γκολ αλλά και στο δημιουργικό παιχνίδι γενικότερα, ειδικά τώρα που λείπει και ο κομβικός εξτρέμ Σιμόν στο Copa Africa (2 γκολ και 6 ασίστ). Στο προηγούμενο με τη Μονακό ο τεχνικός Αντουάν Κομπουαρέ χρησιμοποίησε το 5-3-2. Ενδεχομένως να δούμε κάτι αντίστοιχο και σήμερα. Στόχος για τα «καναρίνια» πρωτίστως ο περιορισμός των κινδύνων και κατ’ επέκταση να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Νις είναι μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά και αφήνει χώρους. Εκτός των Καστελέτο, Τραορέ, Κουλιμπαλί και Σιμόν που λείπουν με τις εθνικές τους. Σημαντική είναι και η απουσία του δημιουργικού Σιπριέν (πρώην Νις).

Παραδοσιακά δυσκολεύεται η Νις στο «Αλλιάνζ Ριβιέρα» απέναντι στη Ναντ. Σε 13 αναμετρήσεις από το 2003 έως σήμερα έχει κερδίσει μόνο τέσσερις φορές, ενώ οκτώ ματς έληξαν ισόπαλα (4-8-1). Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι τα πέντε τελευταία στην έδρα της Νις ήταν goal/goal, με τέσσερα από αυτά να έχουν τουλάχιστον δύο γκολ στο ημίχρονο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο διεθνής Ρούντι Μπουκέ με τον οποίο η Νις έχει 9 νίκες σε 12 ματς ως γηπεδούχος από το ’09 έως σήμερα (9-1-2, τρέχει 6 σερί τρίποντα).

Ξεκάθαρο φαβορί η Νις αλλά στο 1,72 που παίζει πλέον ο άσσος δεν με «ψήνει». Η Ναντ έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις φέτος ότι είναι ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Θα πάμε σε ένα combo με τα γκολ και τα κόρνερ των γηπεδούχων (περίπου 6 ανά αγώνα εντός, όσα παραχωρεί και η Ναντ ως φιλοξενούμενη). Επιπλέον θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Κλάιφερτ.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Combo
22:00
Νις - Ναντ
Over 1,5 & Νις over 4,5 κόρνερ
2.00
BET: 25 units
Σκόρερ
22:00
Νις - Ναντ
Να σκοράρει Κλάιφερτ (Νις)
3.75
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις