Βεστφαλία, Δρέσδη και Σάσσεξ έως 2.58

Προγνωστικά

Προγνωστικά από Αγγλία και Γερμανία έχει στην στήλη της Παρασκευής ο Bet Minute, με αποδόσεις μέχρι και 2.58.

Τι ακυρωμένα γκολ, τι χαμένες ευκαιρίες, η Βίλα τελικά δεν σκόραρε στο «Ολντ Τράφορντ». Πρέπει και να σε θέλει λίγο, δεν ήθελε, προχωράμε. Παρασκευούλα σήμερα και τα προγνωστικά δεν λείπουν.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Αρχή από την Γερμανία και την Bundesliga. Μπορούσια Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ το ματσάκι που ανοίγει την αγωνιστική. Ντέρμπι, όπως δείχνει και η βαθμολογία. Εξαιρετικοί φέτος οι φιλοξενούμενοι και αν και κρατάνε τις προσδοκίες χαμηλά, όσο περνάει ο καιρός σίγουρα θα σκέφτονται το Champions League. Με την Αρμίνια την πάτησαν, αφού άφησαν δύο βαθμούς σε ματς που προηγήθηκαν με 2-0. Τους περιμένω πιο συγκεντρωμένους απόψε.

Εκτός έδρας, έχουν σκοράρει 15 φορές, οι 11 στο πρώτο ημίχρονο! Αυτό θα παίξουμε και σήμερα. Ένα γκολ της Φράιμπουργκ στο «Βεστφάλεν» στο πρώτο μισό στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.58 από την Betshop.

Επανέναρξη έχει η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η αγαπημένη Zweite. Στέκομαι στο ματς της Ντιναμό Δρέσδης με το Αμβούργο. Διερωτώμαι: πως να μην παίξεις late γκολ όταν τα 5 απ’ τα 11 εκτός έδρας τέρματα του Αμβούργου έχουν σημειωθεί μετά το 76’; Στο 2.20 η τιμούλα της Stoiximan με το line στο 74’, τιμιότατο.

Φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Τέλος, έχω κυκλώσει στα προγνωστικά και το ντέρμπι του Μ23. Κι αν δεν ξέρετε τι εστί Μ23, να σας πω πως πρόκειται για αυτοκινητόδρομο που ενώνει το Σάσσεξ (Μπράιτον) με το νότιο Λονδίνο (Κρίσταλ Πάλας). Κόντρα που δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70.  Πάντα αυτά τα ματς προσφέρονται για κάρτες, πέναλτι κλπ ωραία πράγματα που απορρέουν από το ξυλίκι. Όμως, θα πάρω κι εδώ το late γκολ. Συγκεκριμένα, το διάστημα από το 76’ μέχρι την λήξη, είναι το αγαπημένο και των δύο ομάδων. Επτά γκολ σημειώνει τότε η Μπράιτον, οκτώ η Πάλας. Στο 2.20 από την Winmasters.

Late
19:30
Ντιναμό Δρέσδης - Αμβούργο
Γκολ μετά το 74’
1.85
BET: 15 units
Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
Φράιμπουργκ over 0,5 στο 1ο ημίχρονο
2.58
BET: 10 units
Late
22:00
Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας
Γκολ μετά το 76’
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις