Σκοράρουν μετά το 75’…

Σκοράρουν μετά το 75'...

Κλασική Άρσεναλ… Από εκεί που νικούσε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, έχασε από την Άστον Βίλα! Έσβησε στο 1-0 από νωρίς το ματσάκι, για γκολ στο τέλος ούτε λόγος, δυστυχώς. Σήμερα θα κάνουμε τη διαφορά και θα δώσουμε δύο επιλογές για ποντάρισμα, αμφότερες για γκολ στο τέλος!

Πρώτη ριξιά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ, όπου οι γηπεδούχοι θα κοιτάξουν να αφήσουν πίσω τους το τρίμπαλο από την Τσέλσι και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση μίας θέση στο επόμενο Champions League. Οι δε Λονδρέζοι, συνεχίζουν να μάχονται για την σωτηρία και πηγαίνουν στο «Old Trafford» με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Και στα τρία τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων βλέπουμε γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, πιθανό να συμβεί κι απόψε.

Από την Ελβετία μας έρχεται η δεύτερη επιλογή και συγκεκριμένα από το ντέρμπι της Σεντ Γκάλεν ενάντια στη Βασιλεία. Τρέχουν για το πρωτάθλημα οι μεν, τρέχουν για τη 2η θέση οι δε, με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι έξι βαθμοί.

Οι δύο αντίπαλοι είναι σχεδόν μόνιμα συνδυασμένοι με τα υψηλά σκορ και η μεταξύ τους κόντρα αναμένεται να έχει ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά. Δεν αποκλείεται να αλλάξει και το σκορ τότε…

Μονό

20:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: Over 0,5 στο 75:00 – λήξη (1.75)

Μονό

21:30 Σεντ Γκάλεν – Βασιλεία: Over 0,5 στο 75:00 – λήξη (1.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις