Στο θεσμό του κυπέλλου το ενδιαφέρον

προγνωστικά

Επιστροφή στις στήλες για το Νίκο Κεμανετζή με προγνωστικά από το θεσμό του Λιγκ Καπ σε Αγγλία και Πορτογαλία.

Καλημέρες σε όλους τους ταξιδιώτες της στήλης! Χαλάλι τα 3.700 χιλιόμετρα που έκανε το Οπελάκι, διότι όλα πήγαν όπως τα σχεδιάζαμε στα προγνωστικά. Γκολ-γκολ από το 53ο λεπτό και κατευθείαν πήραμε τον δρόμο του γυρισμού. Ούτε καν ανοίξαμε το ράδιο για να ακούσουμε την εξέλιξη. Θέλαμε να το πάρουμε χωρίς στάση, διότι όπως καταλάβατε προγραμματίσαμε και άλλο ταξιδάκι και ήμασταν για δραμαμίνη, αλλά εκεί στο Ζάγκρεμπ κάτσαμε για φαγητό και τελικά μπλέξαμε με τις δίμετρες νοικοκυρές με σπεσιαλιτέ ιμάμ μπαιλντί… Φτάνει βρε, φτάνει, συγγνώμη παιδιά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ρίο Άβε – Τοντέλα

Για τον θεσμό του κυπέλλου η αναμέτρηση μας, με τη Ρίο Άβε να νικά την Μπελενένσες στα πέναλτι περνώντας στην επόμενη φάση. Έχει να παίξει  μπάλα τρείς εβδομάδες καθώς είχε προβλήματα με τον κορωνοϊό. Αίνιγμα η ενδεκάδα και η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τα πάνω τους κατά κάποιον τρόπο μετά την ισοπαλία με την Μποαβίστα και τη νίκη απέναντι στην Μορεϊρένσε με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Υπάρχει διαφορά μίας κατηγορίας, η Τοντέλα έχει μεν αγωνιστικό ρυθμό αλλά η Ρίο εντός έδρας είναι πάντα πολύ επικίνδυνη.

Όταν τα θες διπλά, παίζεις Στοίχημα και Live casino εδώ Ι Betshop.gr

Προγνωστικά: Τότεναμ – Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει πάρει τον αέρα από τα πανιά των “Σπιρουνιών” έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς του θεσμού με 2-0 όπως μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα αντίστοιχα με 0-3. Πολύ πιθανό να τριτώσει σήμερα μιας και η Τότεναμ δείχνει να έχει χάσει τα πατήματά της πάνω που έδειχνε κάπως καλύτερα, ένα παραπάνω τώρα που έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Σον. Αν θέλει να προκριθεί θα πρέπει να κάνει κυριολεκτικά «παπάδες» απέναντι στη Τσέλσι. Η οποία με τον Λουκάκου να επιστρέφει στην ενδεκάδα γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Είναι σίγουρο ότι θα βρουν κενούς χώρους οι φιλοξενούμενοι μιας και η ομάδα του Κόντε είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει δίχτυα από το πρώτο λεπτό αν θέλει να έχει την παραμικρή ελπίδα. 


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
20:45
Ρίο Άβε - Τοντέλα
Goal/goal
1.87
BET: 15 units
Μονό
20:45
Ρίο Άβε - Τοντέλα
X2 & over 1,5
2.45
BET: 10 units
Μονό
21:45
Τότεναμ - Τσέλσι
X2 & over 1,5
1.97
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις