Copa Africa και το πρώτο clasico του Τσάβι

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από Αφρική, από την άδεια Τούμπα αλλά και από το πρώτο El Clasico του Τσάβι ως προπονητής των Μπλαουγκράνα.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε η Σπέτσια με όβερ ενώ μας την «έκανε» η Σαμπντόρια μιας και νικούσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε 2 γκολ στο δεύτερο μισό με αποτέλεσμα να χάσει το τρίποντο. Σήμερα δεν έχουμε αρκετά ματς αλλά έχουμε φυσικά Copa Africa και ματσάρες σε Ιταλία και Ισπανία. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

  • Πρώτο ματς και ξεκίνημα με τον αγώνα της Μαυριτανίας με την Γκάμπια. Φαβοριτίζεται ο άσσος αλλά διαφορές οι δύο ομάδες δεν έχουν, ίσα ίσα περισσότερους παίκτες σε μεγάλα «κλάμπ» έχει η Γκάμπια. Κλειστό ματς προβλέπω ενώ να σημειωθεί πως το επιθετικό δίδυμο Μπάροου – Κεεσάι μετράει 16 γκολ σύνολο φέτος. Λίγα γκολ γενικά η διοργάνωση ίσως μείνει και στο 0-0 άρα ποντάρουμε στο 2 dnb για πιο safe επιλογή, που δίνεται σε απόδοση άνω του 2.
  • Συνέχεια με Copa Africa με το βραδινό ματς της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού, με τους φιλοξενούμενους να είναι δίκαια το φαβορί αφού διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ του Champions League, Σεμπάστιαν Αλέ αλλά και παίκτες κορυφαίου επιπέδου όπως ο Κεσσιέ, Ζαχά, Κορνέτ. Τίποτα το σπουδαίο οι γηπεδούχοι διπλό από ημίχρονο ενώ λίγα ψηλά στο να βρει γκολ και ο Αλέ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Ίσως και το ματς της ημέρας αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο που ήταν κάποτε. Ο λόγος για το El Clasico δηλαδή το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ. Σε κακό φεγγάρι-χρονιά οι γηπεδούχοι οι οποίοι είναι μακριά από την πρώτη θέση και την σημερινή της αντίπαλο 17 πόντους. Ψάχνει παίκτες αλλά ακόμα έχει αρκετά προβλήματα. Από την άλλη τώρα η «βασίλισσα» έρχεται από επιβλητική 4άρα κόντρα στην Βαλένθια προσφέροντας και αρκετό θέαμα. Ένα επίπεδο πιο πάνω η ομάδα του Αντσελότι και για αυτό θα την ποντάρουμε σε δυάδα επιλέγοντας την πρόκριση
  • Τέλος και κλείσιμο της στήλης αλλά και της δυάδας με το δικό μας ματς, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός. Στην Τούμπα και χωρίς θεατές θα γίνει το ματς αλλά αυτό δεν πτοεί τον δικέφαλο, ο οποίος μετράει 5 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό η ομάδα του Αγρινίου μέσα στη Θεσσαλονίκη και για αυτό επιλέγω τον άσσο με 2 γκολ.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
18:00
Μαυριτανία - Γκάμπια
2 dnb
2.05
BET: 15 units
Μονό
21:00
Ισημερινή Γουινέα - Ακτή Ελεφαντοστού
2 ημίχ. / 2 τελ.
1.85
BET: 15 units
Σκόρερ
21:00
Ισημερινή Γουινέα - Ακτή Ελεφαντοστού
Γκολ Σεμπάστιαν Αλέ
2.20
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
17:15
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
1 & over 1.5
1.55
21:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση Ρεάλ Μαδρίτης
1.55
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις