Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Δίκαιο φαβορί στο ουδέτερο Ριάντ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Προγνωστικά στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για το Supercopa έχει το σημερινό Bet of the Day.

Το final 4 του ισπανικού Supercopa μετακομίζει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και το Bet of the Day έχει προγνωστικά για τον πρώτο ημιτελικό, το El Clasico, Μπαρτσελόνα – Ρέαλ Μαδρίτης.

  • «Κινγκ Φαχντ» (68.752), Ριάντ, Σαουδική Αραβία. Μέχρι 51.564 θεατές.
  • Στο πρωτάθλημα: (24/10) Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: 1-2.
  • Στο 115-62-103 η συνολική παράδοση, για όλες τις διοργανώσεις.
  • Έχουν αναμετρηθεί σε 7 διπλούς τελικούς Supercopa, με την Μπαρτσελόνα να μετρά 4 νίκες, την Ρεάλ 8, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Έξι οι κατακτήσεις των Μαδριλένων στα μεταξύ τους, μόλις ένα τρόπαιο για τους Καταλανούς.
  • 13 συνολικά κατακτήσεις για τους «μπλαουγκράνα», με πιο πρόσφατη αυτή του 2018. 11 για την Ρέαλ, με τελευταία το 2020.
  • Νοκ άουτ ημιτελικός, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Ήταν κοντά στο διπλό στην Γρανάδα, ωστόσο η απειρία των πιτσιρικάδων της, στοίχισε ακόμη μια φορά. Από στημένο στο 89’ η ισοφάριση για το τελικό 1-1 κι ενώ είχε προηγηθεί στο 57’ με τον Ντε Γιόνγκ. Ωστόσο, παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο -1 από την τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της αγαπημένης του ομάδας ο Τσάβι.

Stat attack: Έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα απ’ τα τελευταία της παιχνίδια στο Supercopa.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Δίκαιο φαβορί στο ουδέτερο Ριάντ

Απουσίες: Τραυματίες οι Έρικ Γκαρσία, Μπρέιθγουεϊτ και Σέρζι Ρομπέρτο. Λογικά προλαβαίνουν οι Φάτι, Φρένκι Ντε Γιόνγκ και Αραούχο.

Ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Άλβες, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα – Μπουσκέτς, Γκάβι, Φρένκι Ντε Γιόνγκ – Ντεμπελέ, Τόρες, Αμπντέ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Επιστροφή στις νίκες μετά το άσχημο ποδαρικό στο 2022 και την ήττα απ’ την Χετάφε, με το 4-1 επί της Βαλένθια. Άργησε να ανοίξει το σκορ, το έκανε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 42’, το οποίο προκάλεσε την οργή των φιλοξενούμενων. Από δύο γκολ Μπενζεμά και Βινίσιους. Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να χάσει το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Stat attack: Σκοράρει 2,1 φορές ανά ματς στην La Liga.

Προσφορά* μόνο για σένα στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Απουσίες: Σχεδόν πλήρης η αποστολή για τον Κάρλο Αντσελότι, δεν επηρεάζουν οι πάγια εκτός Μπέιλ και Μαριάνο.

Ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάτο, Αλάμπα, Μεντί – Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος – Βινίσιους, Ασένσιο, Μπενζεμά.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Δίκαιο φαβορί στο ουδέτερο Ριάντ

Μιλάμε για ημιτελικό και μάλιστα El Clasico, όμως η Ρεάλ φέτος δείχνει τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω από την Μπαρτσελόνα. Δίκαια προσφέρεται ως φαβορί στο 1.95 από την Betshop, θα μπορούσε να πληρώνει και λιγότερο το διπλό της.

Μονό
21:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.95
Σκόρερ
21:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ Μπενζεμά
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις