Ξύλο και πέναλτι ως το 6.00

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ ρίχνει δίχτυα ο SuperMario με φάουλ και πέναλτι για να πάτε ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι. Με το δεξί μπήκε στοιχηματικά η νέα χρονιά καθώς στα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας πανηγυρικά. Σήμερα, θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το εξ αναβολής παιχνίδι της Superleague, Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα για τη νίκη!

Ο Απόλλων είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία και θα πρέπει να κάνει νίκες. Αυτός είναι και ο λόγος που απέκτησε ποιοτικούς παίκτες και άλλαξε η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο, ο ΟΦΗ δεν θα είναι εύκολο θήραμα και το παιχνίδι το περιμένω με πολλές μάχες και νεύρα. Το όριο είναι στο 31,5 και θα το τιμήσω το over. Και μάλιστα δε ξέρω πως αυτό το παιχνίδι θα ξεφύγει κάτω από τα 30–35 φάουλ. Ο Μανούχος σφυρίζει περίπου 34,67 φάουλ και μόνο σε ένα από τα τελευταία 6 είχε κάτω από 34 φάουλ. Ο Απόλλων παραχωρεί 19,45 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 18,75.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Αυτή τη φορά θα το πάρει

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Απόλλων Σμύρνης σε αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά και με την ενίσχυση που έχει ο Απόλλων από τις μεταγραφές έχει προσθέσει ποιότητα, πατάει αρκετά περιοχή και ίσως έχουμε κάποιο πέναλτι. Πιστεύω αυτή τη φορά θα το κερδίσει ο Απόλλων Σμύρνης. Το ενδεχόμενο να σκοράρει με πέναλτι ο Απόλλων Σμύρνης στο 6.00 είναι υψηλό και θα το τιμήσω.

Καλή τύχη.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Mονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ
Over 31,5 φάουλ
1.91
BET: 40 units
Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ
Απόλλων Σμύρνης: Να σκοράρει πέναλτι
6.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις