Προϊστορία, φόρμα και απουσίες

προγνωστικά

Γεμάτη με αναμετρήσεις η σημερινή ημέρα και ο Analyst έχει ξεχωρίσει τρεις αγώνες. Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία έχει το μενού σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Τρεις αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά με αέρα Ελλάδας, Αγγλίας και Ιταλίας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

 Προγνωστικά

 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Εδώ θα ασχοληθώ με την προϊστορία της αναμέτρησης, σε συνδυασμό με την φόρμα. Οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχαν στο ημίχρονο νικητή τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-0. Ο δικέφαλο του Βορρά κέρδιζε με 1-0 στο ημίχρονο και στις δύο, από τις τρείς, τελευταίες αναμετρήσεις του. Άρα η προϊστορία σε συνδυασμό με την πρόσφατη φόρμα με οδηγούν στην επιλογή να προηγείται ο ΠΑΟΚ με 1-0 στο ημίχρονο.

 Γουέστ Χαμ – Νόριτς

Η Γουέστ Χάμ δείχνει να έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που είχε κάνει, μιας και έρχεται από ένα σερί τριών νικών. Όσον αφορά το πρωτάθλημα επιστρέφει στην έδρα της, μετά από δύο εκτός έδρας νίκες και θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό για να μπει στην τετράδα. Επιθετικά είναι τρομερή και το δείχνουν και τα στατιστικά, μιας και έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Η Νόριτς βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δύσκολα θα ξεκολλήσει από εκεί. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, οπότε μόνο τυχαία δεν είναι ουραγός. Έρχεται από πέντε σερί ήττες, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. 

 Ίντερ – Γιουβέντους

Η Ίντερ πηγαίνει στο τελικό σαν φαβορί και αυτό συμβαίνει λόγω της φετινής της φόρμας αλλά και των απουσιών της Γιουβέντους. Οι «Νερατζουρι» πραγματοποιούν εξαιρετική σαιζόν και με έναν τίτλο σε αυτή τη χρονική στιγμή θα μοιάζουν ασταμάτητοι. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην υποτιμηθεί η Γιουβέντους, γιατί τότε η Ίντερ θα το πληρώσει.

Η Γιουβέντους θα έχει σημαντικές απουσίες στον τελικό. Δεν δικαιολογείται όμως σε καμία περίπτωση η υποτίμηση της στην αναμέτρηση. Δεν λέω ότι θα κερδίσει, λέω όμως πως δεν θα χάσει εύκολα. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει να χάσει από τον Νοέμβριο και έχει δείξει χαρακτήρα σε πολλές αναμετρήσεις, παρά το φετινό ντεφορμάρισμα.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Μονό
17:15
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Σκορ ημιχρόνου: 1-0
3.00
BET: 5 units
Μονό
21:45
Γουέστ Χαμ - Νόριτς
1 (-1)
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ίντερ - Γιουβέντους
Η γηπεδούχος να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις