Δυνατές επιλογές από τα προκριματικά του AO!

προγνωστικά τένις

Προθέρμανση για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς με τρείς δυνατές επιλογές απο τα προκριματικά του Australian Open στα προγνωστικά τένις!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos!

Οι επιλογές μας από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Αυστραλίας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα καθώς αφενός  ο αγώνας των Χοκς αναβλήθηκε ενώ οι Μπούλετς από το Μπρισμπέιν μπήκαν “σκουριασμένοι”  στην 1η περίοδο αδυνατώντας στο τέλος να πετύχουν πάνω από 85,5 πόντους όπως είχαμε προτείνει.

Μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς του Αυστραλιανού Όπεν  καθώς είμαστε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της χρονιάς και αρχικά θα δούμε  στοιχηματικές επιλογές στα προγνωστικά τένις από τα προκριματικά του τουρνουά. Εκεί συναντούμε τενίστες που βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις του ranking (περίπου από την 110η θέση και κάτω) και μάχονται σε 3 νοκ άουτ αγώνες για μια από τις θέσεις του κυρίως ταμπλό.

Έχοντας παρακολουθήσει τους αγώνες της 1η μέρας των προκριματικών έχουμε μια καλύτερη εικόνα του ποιοι τενίστες είναι σε φόρμα και μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους για τις επιλογές μας στα προγνωστικά τένις.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά τένις: Ευκαιρίες στα προκριματικά του Australian Open

H πρώτη μας σημερινή μας επιλογή θα έρθει από τον αγώνα των βετεράνων Μίκαελ Κουκούσκιν και Ρόμπιν Χάασε. Στα 34 τους πλέον αμφότεροι αλλά υπήρξαν για χρόνια “κάτοικοι” του top100 με σημαντικές νίκες και διακρίσεις. 2 ATP τίτλους έχει ο Χάασε που έφτασε ως το νο33 ενώ ο Κουκούσκιν έχει 1 ATP τίτλο και έφτασε ως το νο39. Και οι 2 πλέον είναι μεταξύ του 180 και του 230 στον κόσμο και σίγουρα βλέπουν την συμμετοχή σε ένα ακόμα Grand Slam ως μια από τις τελευταίες σημαντικές στιγμές στην καριέρα τους. Η προϊστορία στους μεταξύ τους αγώνες δείχνει over (2-1 νίκες ο Κουκούσκιν με μ.ο. games περίπου στα 29)! Και οι δύο παίζουν αρκετά τάι μπρέικ συνήθως καθώς ο Κουκούσκιν έχει 5 στα τελευταία 7 και ο Χάασε 3 στα τελευταία 5 με τάι μπρέικ!

Τα στατιστικά δεδομένα, ο τρόπος παιχνιδιού και η θέληση τους να βρεθούν στην μεγάλη διοργάνωση μας οδηγούν αφενός στην επιλογή του over 21,5 games και αφετέρου, με μεγαλύτερο ρίσκο, στην επιλογή του 2-1 ακριβές σκορ με νικητή τον πιο φορμαρισμένο Μίκαελ Κουκούσκιν επιλογή που βρίσκουμε στο 3,80  στην πλατφόρμα της Novibet !

Η δεύτερη μας επιλογή δεν βασίζεται σε στατιστική ανάλυση αλλά περισσότερο σε έμπνευση και στήριξη ενός ανερχόμενου τενίστα. Ο 18χρονος Αυστραλός Φίλιπ Σέκουλιτς που βρίσκεται στο νο992 στον κόσμο διεκδικεί το όνειρο της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση με αντίπαλο τον Καζάκο Ντιμίτρι Ποπκό νο177. Ο Σέκουλιτς αγωνίζεται κυρίως στην 3η τη τάξη κατηγορία του τένις που είναι τα τουρνουά Futures αλλά πρόσφατα είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά. Όπως είπε μάλιστα, μετά την νίκη του στον 1ο γύρο των προκριματικών επι του έμπειρου Γερμανού Μπάσιντζερ νο233 στον κόσμο, η προπόνηση με τον Στέφανο τον βοήθησε πολύ στο πως να παίξει σε αυτό το επίπεδο και στην νίκη που έκανε.

Θα ρισκάρουμε λοιπόν με την νίκη του νεαρού Αυστραλού στο αρκετά ελκυστικό 3,55 στην Stoiximan!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
02:15
Ρόμπιν Χάασε - Μικαΐλ Κουκούσκιν
Συνολικά Games: Over 21,5
1.70
BET: 20 units
Μονό ρίσκου
02:15
Ρόμπιν Χάασε - Μικαΐλ Κουκούσκιν
Ακριβές Σκορ - 1 - 2
3.80
BET: 5 units
Μονό ρίσκου
02:20
Ντμίτρι Πόπκο - Φίλιπ Σέκουλιτς
2
3.55
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις