Επιτέλους έχουμε Euroleague

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επανέναρξη Euroleague και ο Παναγιώτης Δογαντζής δεν θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Καλημέρα σε όλους. Το 2022 έχει μπει με σπασμένα τα φρένα και τα ταμεία καλά κρατούν. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε επιλογές από τη διαβολοβδομάδα (ο θεός να την κάνει) της Euroleague και με μία επιλογή από το Εurocup.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Φενέρμπαχτσε vs Ολυμπιακός

Ξεκίνημα, επιτέλους, στην… κουτσουρεμένη 20η αγωνιστική της Euroleague με τη Φενέρ (7-10) να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (12-5). Η Φενέρμπαχτσε μετά από 15 μέρες απραξίας σε τουρκική λίγκα και Euroleague (λόγω κορωνοϊού) ηττήθηκε εντός έδρας από την Νταρουσάφακα με 61-79. Ο Ντεσόν Πιέρ ήταν πολύ καλός με 17 πόντους. Αμφίβολος ο Ντουβερίογλου λόγω ίωσης και σταθερά εκτός οι Ντε Κολό και Βέσελι. Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη έχοντας κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν πριν 20 μέρες, όταν και κέρδισε τον Ιωνικό με 110-85.

Επιτέλους έχουμε Euroleague

Εκτίμηση: Λογικό φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά λόγω κορωνοιού δεν θα μπλέξω με σημείο. Με μία επιλογή σε ένα ειδικό παίκτη θα πάμε σήμερα. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού Τζεχάηβ Φλόιντ, που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από εμένα στον αέρα του Over FM 104,9, αναμένεται να είναι ο μοναδικός ψηλός της Φενέρ στην σημερινή αναμέτρηση. Ο Ντουβερίογλου μπορεί να αγωνιστεί αλλά δεν θα είναι σε θέση να βγάλει 30+ λεπτά. Ο Φλόιντ έπαιξε με τη Νταρουσάφακα 21 λεπτά. Το όριό του, δεδομένων των συνθηκών, είναι ιδιαιτέρως χαμηλό. Έτσι εμείς θα πάρουμε το over 3,5 πόντων σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Αμβούργο Τάουερς vs Τουρκ Τέλεκομ

Οι Τάουερς πέτυχαν τη νίκη της αγωνιστικής στην έδρα της Βόννης με 92-80. Ο Χόμεσλι πέτυχε 33 πόντους και εκτέλεσε 18 τρίποντα. H Τουρκ έχει τρεις σερί ήττες στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Τελευταία ήττα ήταν στην Προύσα από την Τόφας με 93-95.

Εκτίμηση: Οι Τάουερς είναι ομάδα που κερδίζουν τα παιχνίδια τους μέσω της επίθεσής τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα αμυντικά τους καθήκοντα. Εμείς λοιπόν θα πάρουμε το over 77,5 πόντων της Τουρκ καθώς η τούρκικη ομάδα διαθέτει παίκτες με επιθετικό ταλέντο. Αυτό το ταλέντο σε συνδυασμό με την τραγική αμυντική λειτουργία των Τάουερς μπορούν να μας δώσουν ένα ωραίο ταμείο.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάγερν vs Ζαλγκίρις

Οι Γερμανοί απέκτησαν πελατειακές σχέσεις με την Κέμνιτζ και ηττήθηκαν για τρίτο σερί αγώνα! Αυτή τη φορά εντός έδρας με 63-65. Δικαίως τσαντισμένος στη λήξη του αγώνα ο Αντρέα Τρινκιέρι όπου έκανε λόγο για ύφος μπλαζέ από πολλούς παίκτες του. Η Ζαλγκίρις έχει να αγωνιστεί σχεδόν ένα μήνα. Το κορυφαίο είναι ότι έχουν νοσήσει από covid όλοι εκτός από αυτή! Τελευταίο της παιχνίδι είναι η εκτός έδρας νίκη επί της Σιαλιουάι με 89-86. Αποχώρησε ο έμπειρος γκαρντ Ντράγκιτς.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Εκτίμηση: Η Μπάγερν μετά από ήττα αντιδράει εξαιρετικά. Ευκαιρία να αφήσει πίσω της την κακή παρένθεση με μία νίκη. Θα πάμε ακόμη και σε ένα ειδικό στοίχημα για παίκτη. Ο Αντρέας Όμπστ είναι ρολίστας στο φετινό ρόστερ της Μπάγερν. Με το σκεπτικό ότι θα κερδίσει εύκολα τη Ζαλγκίρις ο Γερμανός θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Το over 2,5 πόντων είναι άκρως ελκυστικό για έναν εξαιρετικό σουτέρ τριών πόντων.

Μπαρτσελόνα vs Μιλάνο

Τέλος θα βάλουμε με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με το Μιλάνο. Οι Καταλανοί υπέστησαν ήττα-σοκ από τη Μανρέσα με 95-96 στην παράταση. Στα πλαίσια της Euroleague είχαν ηττηθεί από τη Μπασκόνια με 75-94. Το Μιλάνο μετά τον τραυματισμό του Μήτογλου δεν πατάει καλά. Βέβαια η πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι αντιστρόφως ανάλογη καθώς, έχει μόλις μία ήττα. Πριν τρεις μέρες κέρδισε με 72-60 την Τορτόνα. Ο Μπεν Μπεντίλ ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους.

Εκτίμηση: Πληγώθηκε ο εγωισμός της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη Μανρέσα. Εμείς, στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τον καθαρό άσο των Καταλανών.

Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Φλόιντ over 3,5 πόντοι
2.35
BET: 10 units
Μονό
20:30
Αμβούργο Τάουερς - Τουρκ Τέλεκομ
Τουρκ Τέλεκομ over 77,5 πόντοι
1.87
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας
Ομπστ over 2,5 πόντοι
2.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.00
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας
1
1.34
22:00
Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο
1
1.49
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις