Με τον αέρα της Τράνμιρ

Με τον αέρα της Τράνμιρ

Λίγα τα παιχνίδια αλλά τα προγνωστικά Αγγλίας έχουν τη τιμητική τους σε αυτή τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική, με τρεις επιλογές για σήμερα

Προγνωστικά Αγγλίας: Στηρίζοντας τη ποιότητα των Φόρεστ και Γουίκομ

Χαβ ε νάις ντέι λαντς! Επιστρέφουμε σε δράση με προγνωστικά Αγγλίας. Βγάλαμε ωραίο 4αρι με τη Κρόουλι, αλλά δε το χάρηκα, καθώς ο νόμος που λέει μην ποντάρεις σε ομάδες που συμπαθείς επιβεβαιώθηκε. Η Λίνκολν θυμήθηκε τα περυσινά και με διέψευσε. Αυτό δε με πείραξε τόσο, όσο το ότι η Τράνμιρ που είχε 20 γκολ σε όλη τη σεζόν μέχρι τώρα σκόραρε 4 σε ένα παιχνίδι, έτσι για να πάμε κουβά. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, όπως και σε κανέναν, οπότε πάμε να το γυρίσουμε σήμερα.

Εκκίνηση από League One και το παιχνίδι Μπόλτον – Γουίκομ. Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Μπόλτον. Τέλος Νοεμβρίου βρισκόταν στο -6 από την εξάδα, αλλά τρεις αναβολές και τρεις συνεχόμενες ήττες τους έριξαν αρκετά χαμηλά. Η Γουίκομ ζει το όνειρο ακόμα, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Αμυντικά δεν πείθει, αλλά καλύπτει την χασούρα με την επιθετική της συγκομιδή. Βρίσκεται στη 3η θέση και το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα πως τη πηγαίνει, ειδικά αφού δεν έχασε ούτε στο ματς ροντέο με την ποιοτικότατη Σάντερλαντ. Προ μηνός θα μιλούσαμε σε άλλα στάνταρ, αλλά αυτή τη στιγμή η Γουίκομ σε τιμές αουτσάιντερ παίρνει το ποντάρισμα μου. 

Με τον αέρα της Τράνμιρ

Συνεχίζουμε μια κατηγορία χαμηλότερα και στο παιχνίδι Φόρεστ Γκριν – Κόλτσεστερ. Ότι δεν κατάφερε πέρυσι, δηλαδή την άνοδο, έχει βαλθεί να το καταφέρει με ευκολία φέτος η Φόρεστ. Μόλις δύο ήττες σε 22 αγωνιστικές, με την ομάδα να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η Κόλτσεστερ ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στα χαμηλά. Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία, αλλά έχει παιχνίδια λιγότερα από τους γύρω της. Δύσκολη η αποστολή εξ αρχής, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μπάροου που είναι στα… κυβικά της, Η Φόρεστ ήρθε ισόπαλη με την Έξετερ, ενώ ακολουθεί το δύσκολο ματς με την Νόρθαμπτον. Αναμένω να καθαρίσουν εύκολα οι ποιοτικοί γηπεδούχοι. 

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Αγγλίας: Τράνμιρ και ξερό ψωμί

Στην ίδια κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Σάλφορντ – Τράνμιρ. Προσπαθεί να συνεχίσει την αναρρίχηση η Σάλφορντ, η οποία έχει ως στόχο τα play offs. Πήρε μεγάλο διπλό στη Νιούπορτ, αν και δεν ήταν καλύτερη. Στον αντίποδα η Τράνμιρ συνεχίζει το κρεσέντο της, έχοντας συμπληρώσει έξι συνεχόμενες νίκες. Όλα ξεκινούν από την άμυνα για τους φιλοξενούμενους, αλλά πλέον η ποιοτική επιθετική τους γραμμή αποδίδει αρκετά καλύτερα. Η Σάλφορντ προσπαθεί να αγγίξει τις προσδοκίες ακόμη μια χρονιά, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται. Πιο κλειστό το περίμενα το σετ, μπορεί να φορμάρεται η Σάλφορντ, αλλά η Τράνμιρ από τη στιγμή που δείχνει να ξεπερνά και το επιθετικό «μούδιασμα» γίνεται αυτομάτως πολύ πιο επικίνδυνη. Σε τιμές αρκετά πάνω του τριπλασιασμού έχει τρομερή αξία το διπλό και θα το επιλέξω. 

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
21:45
Φόρεστ Γκριν - Κόλτσεστερ
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.27
BET: 25 units
Μονό
21:45
Σάλφορντ - Τράνμιρ
2
3.40
BET: 10 units
Combo
22:00
Μπόλτον - Γουίκομ
Χ2 & over 1,5
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις