ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σνούκερ: Κατοστάρια στο 2.05 και Χόκινς στο 2.50

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σνούκερ: Κατοστάρια στο 2.05 και Χόκινς στο 2.50

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σνούκερ: Κατοστάρια στο 2.05 και Χόκινς στο 2.50

Σνούκερ: Κατοστάρια στο 2.05 και Χόκινς στο 2.50

Το Masters ξεκίνησε ιδανικά από στοιχηματικής πλευράς, όμως η σημερινή δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει σαφώς πιο δύσκολα παιχνίδια.

Αρχικά το απόγευμα (15:00), το ζευγάρι θυμίζει αυτό του εναρκτήριου αγώνα της διοργάνωσης. Ο «παλιός» Τζον Χίγκινς θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Κινέζο, Τζάο Σιντόνγκ. Θα καταφέρει ό,τι και ο Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος νίκησε με 6-4 τον Γιαν Μπινγκτάο;

Αναμφίβολα η πρόγνωση νικητή είναι δύσκολη. Ο Τζάο είχε επικρατήσει στην πρόσφατη κόντρα τους για το UK Championship (6-5), όταν ακόμα ελάχιστοι μπορούσαν να υποψιαστούν ότι θα κατακτούσε το τρόπαιο. Ο Χίγκινς, όμως, είναι… ο Χίγκινς. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε γιατί είναι ικανός να νικήσει, χωρίς καν να πιάσει κορυφαία απόδοση.

Δεν ξέρουμε αν το γεγονός ότι το Masters φέτος διεξάγεται αμέσως μετά την περίοδο των γιορτών θα επηρεάσει τον Χίγκινς. Το επικαλέστηκε χθες ο Νιλ Ρόμπερτσον, για να δικαιολογήσει το μουδιασμένο ξεκίνημά του κόντρα στον Άντονι ΜακΓκιλ (6-3). Όσο να ‘ναι, οι παίκτες που έχουν οικογένειες είναι πιο πιθανό να μην εξασκήθηκαν όσο θα ήθελαν τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ο Τζάο σίγουρα δεν είχε τις ίδιες δεσμεύσεις. Αυτό, όμως, μπορεί να μην επηρεάσει καθόλου τη μορφή του αγώνα. Το ελπίζουμε δηλαδή, να παρουσιαστεί και ο Χίγκινς δυνατός, μια και το χέρι μας πάει στο ποντάρισμα των συνολικών century breaks.

«Μηχανές» σκοραρίσματος είναι αμφότεροι, τα τραπέζια φάνηκαν «γενναιόδωρα» χθες, ε δεν μπορεί, δύο «κατοστάρια» είναι πιθανό να τα δούμε. Κι ας νικήσει ο καλύτερος.

Ντερμπάκι το βράδυ

Ο Σον Μέρφι και ο Μπάρι Χόκινς αναμετρώνται στις 21:00, σε ένα – εκ πρώτης όψεως – όχι και τόσο ελκυστικό παιχνίδι. Δεν λέμε, είναι παιχταράδες και οι δύο όταν βρεθούν στη μέρα τους. Όμως η σεζόν δεν άρχισε καλά για κανέναν.

Ειδικά ο Μέρφι έχει απογοητεύσει μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό του τελευταίου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Χόκινς είχε την αναλαμπή με την παρουσία του στους «4» του UK Championship, αλλά πέραν τούτου, ουδέν.

Να ασχοληθούμε με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν; Πάλι δεν βγαίνει νόημα. Ο Μέρφι έχει 10-3 νίκες στα «κανονικά» μεταξύ τους παιχνίδια (χωρίς Championship League, Shoot-Out και 6-Reds), όμως ο Χόκινς έχει θριαμβεύσει και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους στο Masters: 6-1 το 2017 και 6-2 το 2019!

Από το μόνο στοιχείο που μπορούμε να πιαστούμε είναι οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο Μέρφι ως σχολιαστής στο BBC. Όταν έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου, είναι πιο δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος. Στο Παγκόσμιο του 2019 που είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, δεν τα είχε πάει ιδιαίτερα καλά. Δεν ξέρουμε αν έχει ξεπεράσει πλήρως και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις μέρες του UK Championship.

Με πολύ ρίσκο, διότι ο Χόκινς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα τον στηρίξουμε βάζοντας κι ένα μικρό χάντικαπ (και μειώνοντας το ποσό του πονταρίσματος).

Μονό
15:00
Χίγκινς - Τζάο
Over 1,5 century breaks
2.06
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μέρφι - Χόκινς
2 (-1,5)
2.50
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις