Κηδεία από τον Στίβι τον Τζέραρντ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στο FA Cup και την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα έχει στην σημερινή του στήλη ο Bet Minute.

Να πιάνεις για πλάκα τον τριπλασιασμό στο Έμπολι και να χάνεις, επίσης για πλάκα, το γκολ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο στον Βόλο. Μην σου τύχει. Εκνευρίστηκα πολύ καθώς οι «πράσινοι» άξιζαν γκολ στα πρώτα 45’, αλλά άναψα ένα τσιγάρο ήπια ένα ουίσκι και κοίταξα το σημερινό πρόγραμμα. Όχι θα κάτσω να σκάσω. Ματσάρα στο Μάντσεστερ για το FA Cup και σας έχω προγνωστικά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Η Γιουνάιτεντ, που λέτε, υποδέχεται την Άστον Βίλα για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα ξέρετε, πρόκειται για τον γύρο με τις περισσότερες εκπλήξεις αν και τα τελευταία χρόνια σπανίζουν. Ντάξει, με βάση την εικόνα τους φέτος, δεν ξέρω κατά πόσο θα θεωρηθεί έκπληξη τυχόν πρόκριση της Βίλα, αλλά ΟΚ.

Πάει λοιπόν, ο Στίβι ο Τζέραρντ, στους πρώτους του μήνες ως προπονητής στην Αγγλετέρα να παίξει πρόκριση στο μισητό -και για τον ίδιο, αλλά και για τους αντιπάλους- Μάντσεστερ. Θα σκιστεί για την πρόκριση, κύριοι. Το υπογράφω με χέρια και με πόδια αυτό. Δεν ξέρω αν θα την πάρει, αλλά οι παίκτες του θα αφήσουν τα πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Τι παίζουμε λοιπόν; Δεν περιμένω από τον SG8 να μπει μέσα και να κάνει ροντέο το ματς απ’ την αρχή. Θα θελήσει -φαντάζομαι- να υπνωτίσει ακόμα περισσότερο την ήδη σε λήθαργο Γιουνάιτεντ και να χτυπήσει εκεί που δεν το περιμένουν. Αγοράζω το γκολ της Άστον Βίλα στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.17 από την Betshop και συντονίζομαι με «Θέατρο των Ονείρων» στις 22:55 για να πανηγυρίσω το γκολ και να επιβεβαιώσω τα προγνωστικά μου.

Μονό
21:55
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα
Άστον Βίλα over 0,5 στο 2ο ημίχρονο
2.17
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις