ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Σνούκερ: Στήριξη στον Γουίλιαμς

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Στήριξη στον Γουίλιαμς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Στήριξη στον Γουίλιαμς

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Στήριξη στον Γουίλιαμς

Σνούκερ: Στήριξη στον Γουίλιαμς

Η έμπνευση να στηρίξουμε τον Μαρκ Γουίλιαμς για πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Masters, δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλο ποντάρισμα στην σημερινή πρεμιέρα.

Δεν είναι μόνο ο αγώνας του περσινού τροπαιούχου. Αλλά και η αναμέτρηση του νεότερου παίκτη του Masters με τον γηραιότερο, αυτή που ανοίγει την αυλαία του Masters του 2022, σήμερα στις 15:00. Ο Γιαν Μπινγκτάο είναι μόλις 21 ετών, ενώ ο Μαρκ Γουίλιαμς οδεύει ολοταχώς για τα 47!

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Και μπορεί η μετάβαση στη νέα εποχή του σνούκερ να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως το 2021 έκλεισε με θρίαμβο του Ρόνι Ο’Σάλιβαν στον τελικό του World Grand Prix, που έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα. Μην ξεγράφετε την παλιά φρουρά. Τουλάχιστον, όχι ακόμη.

Ο Γουίλιαμς γκρίνιαζε τις προάλλες στο Twitter επειδή δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο UK Championship των βετεράνων (το ίδιο ίσχυε για όλους τους άνω των 40 ετών επαγγελματίες που βρίσκονται στο top 64 – το τρόπαιο κατέκτησε ο Πίτερ Λάινς). Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θεωρεί τον εαυτό του «τελειωμένο». Σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι κατέκτησε δύο ranking τίτλους το 2021 (British Open και WST Pro Series) κι ας γνωρίζει καλά ότι δεν ήταν τουρνουά… της προκοπής.

Ωστόσο, το γεγονός ότι σηκώνει τρόπαια και παραμένει στο top 16 σε αυτήν την ηλικία, είναι σημαντικό. Γι’ αυτό δεν θα είναι σοφό να αγνοήσει κανείς τις πιθανότητές του στο σημερινό παιχνίδι. Όσο κι αν ο Γιαν σοκάρει με την ωριμότητά του, θα αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη συνθήκη. Δεν είναι μικρό το ψυχολογικό βάρος όταν σε παρουσιάζουν ως κάτοχο major τίτλου, σε μια κατάμεστη αρένα.

Από χθες, στο κείμενο για τα μακροχρόνια, η ψήφος μας πήγε στον Γουίλιαμς για όλο το πρώτο Quarter. Όχι λόγω του άγχους που θα έχει ο Γιαν σήμερα, αλλά επειδή περιμένουμε από τον Ουαλό να κάνει κάτι σπουδαίο και στο Masters, προτού πει το «αντίο». Η τελευταία φορά που το κατέκτησε ήταν το μακρινό 2003 (τότε που σάρωσε όλα τα Triple Crown τρόπαια της σεζόν). Κι από τότε έχει φτάσει στα ημιτελικά μόνο μία φορά: το 2010.

Η παράδοση είναι επίσης υπέρ του Ουαλού. Έχει κερδίσει και τις τρεις «κανονικές» αναμετρήσεις του με τον Γιαν, με πιο χαρακτηριστική εκείνη στον τελικό του Northern Ireland του 2017 – τότε που δεν επέτρεψε στον Κινέζο να γίνει ο νεότερος ranking event champion. Το «2» πληρώνει καλά και σκέτο.

 Θα σκοράρει ο ΜακΓκιλ

Το βραδινό ζευγάρι είναι από αυτά που λέμε «πονηρά». Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ο Νιλ Ρόμπερτσον, αλλά με αντίπαλο τον Άντονι ΜακΓκιλ μόνο σίγουρο δεν τον λες.

Χθες προτείναμε τον Αυστραλό σε ποντάρισμα για πρόκριση στον τελικό, όμως δεν έχει νόημα να φορτώσουμε πολλά στον «άσο» (του 1.27) ή να κυνηγήσουμε κάποιο μεγάλο χάντικαπ. Αφήστε που το τελευταίο δεν είναι και τόσο εύκολο να βγει.

Μελετώντας τους λίγους αγώνες που έχουν δώσει στο παρελθόν οι δύο παίκτες, βρήκαμε το εξής ενδιαφέρον. Σχεδόν κάθε φορά ο ΜακΓκιλ αντιμετωπίζει τον Ρόμπερτσον, σκοράρει πολύ ικανοποιητικά. Ακόμα και σε σύντομης διάρκειας παιχνίδια, όπως τα best of 5 του Championship League, έχει κάνει century breaks.

Το γεγονός εξηγείται από τον τρόπο παιχνιδιού του Ρόμπερτσον. Παίζει πάντοτε επιθετικά στο ξεκίνημα των frames και δεν χαλάει τα τραπέζια. Κι όταν αστοχεί από απόσταση (όχι πολύ συχνά), αφήνει καλές ευκαιρίες στους αντιπάλους. Το θέμα είναι αν εκείνοι θα τις αξιοποιήσουν.

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Αυτό θα ποντάρουμε απόψε, λοιπόν. Ένα century απόν τον Σκωτσέζο, ο οποίος δεν έχει ακόμα νίκη στο Masters, όπου άλλωστε έχει συμμετάσχει μόνο το 2018 (όταν και έχασε με 6-4 από τον μέντορά του, Τζον Χίγκινς). Πληρώνει καλά το εν λόγω στοίχημα, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αν ο Ρόμπερτσον παίξει καλά, ίσως να μην αφήσει περιθώρια.

Ο ΜακΓκιλ, πάντως, τα πηγαίνει καλά ως αουτσάιντερ στους πρώτους γύρους μεγάλων τουρνουά (μην ξεχνάτε τι έκανε στον Ο’Σάλιβαν στο περσινό Παγκόσμιο), οπότε κι ένα over (8,5 ή 9,5 frames) δεν θα ήταν άσχημη επιλογή.

Μονό
15:00
Γιαν - Γουίλιαμς
2
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:00
Ρόμπερτσον - ΜακΓκιλ
ΜακΓκιλ over 0,5 century
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις