Για το γόητρο στο «Γκρουπάμα»

προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας με ποικιλία επιλογών από τα παιχνίδια της Κυριακής, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Λιόν - Παρί.

Προγνωστικά Γαλλίας: Γεμάτο οπλοστάσιο η Νις

Αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κυριακάτικο γαλλικό κουπόνι, με τις οποίες ολοκληρώνεται ο 20ος γύρος της φετινής Ligue 1. Περίεργες συνθήκες για μπάλα, λίγο το Copa Africa, λίγο ο covid, έχουν αφήσει τις περισσότερες ομάδες… μισές. Θέλει επομένως προσοχή στις τελικές επιλογές και πονταρίσματα. Στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας θα επικεντρωθούμε σε τρεις αναμετρήσεις, το Μπρεστ – Νις, Μετς – Στρασβούργο ενώ δεν γινόταν να λείπει το ντέρμπι Λιόν – Παρί. Για πάμε…

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Επικίνδυνη έξοδος για τη Νις στη Βρέστη. Η Μπρεστ μετά το δυναμικό finish στο προηγούμενο έτος (6-3-1) , μπήκε με το δεξί και στο 2022 με την εύκολη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί της Μπορντό (3-0). Οι «πειρατές» βγάζουν εύκολα φάσεις και σκοράρουν με συνέπεια (το ματς με τη Μονπελιέ ήταν το μοναδικό έως τώρα που δεν πέτυχαν γκολ) ενώ διαθέτουν και μία από τις πιο παραγωγικές μεσοεπιθετικές γραμμές της Ligue 1 (Μουνιέ, Λε Ντουαρόν, Φεβρ και Ονορά έχουν πετύχει τα 22 από τα 26 τέρματα της Μπρεστ). Από τις ομάδες που προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει κρούσματα, πρακτικά πλήρης.

Από την άλλη η Νις «έκλεισε» τη χρονιά με τρεις συνεχόμενες νίκες (2 σε πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο). Αρκετά σκαμπανεβάσματα στο πρώτο μισό της σεζόν για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, αρκετές φορές βρέθηκε να κυνηγάει παιχνίδια ωστόσο η ποιότητά των παικτών της κάνει τη διαφορά. Από τις κορυφαίες εκτός έδρας ομάδες της Ligue 1 με έξι διπλά σε εννέα αγώνες (6-1-2). Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Νικαιώτες έχουν 12 διαφορετικούς σκόρερ έως τώρα στη σεζόν. Χωρίς ελλείψεις.

Ο αγώνας σίγουρα δεν θα είναι εύκολος για τη Νις. Παρ’ όλα αυτά το διπλό σε τιμές κοντά στο 2.40 έχει σίγουρα αξία και θα τιμηθεί. Θα ποντάρουμε επίσης και στο να σκοράρει ο Ντελόρ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ανάγκη για βαθμούς η Μετς

Ζευγάρι που ευνοεί ποντάρισμα σε κόρνερ το Μετς – Στρασβούργο. Αμφότερες καταγράφουν διψήφιο αριθμό κόρνερ ανά αγώνα φέτος (10) ενώ πραγματοποιούν κι αρκετές σέντρες στα παιχνίδια τους (17 ανά αγώνα εντός η Μετς, 21 ως φιλοξενούμενο το Στρασβούργο). Έτσι κι αλλιώς οι δύο ομάδες συνηθίζουν τα ανοιχτά σε ρυθμό παιχνίδια μεταξύ τους ενώ και το περσινό στο «Σεν Συμφοριέν» έληξε 1-2 με 14 κόρνερ. Θα επιλέξουμε λοιπόν για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας ένα combo με γκολ και κόρνερ αλλά και ένα πιο ρισκαδόρικο μονό με over 12 κόρνερ στον αγώνα.

Ντέρμπι γοήτρου

Με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Λιόν και Παρί ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της Ligue 1. Μπορεί βαθμολογικά οι δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους (7 βαθμούς πίσω από την 5άδα η Λιόν), ωστόσο ένα ντέρμπι έχει πάντα τη σημασία του. Μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά οι «λιονέ», δεν κατάφερε όμως σε κανέναν σε καμία περίπτωση να βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα. Εύλογα πρώτη και με διαφορά 10 βαθμών η Παρί από την δεύτερη Μαρσέιγ, χωρίς βέβαια να έχει «θαμπώσει» ως τώρα με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αμφότερες έχουν αρκετές απουσίες, με τη Λιόν να στερείται τους Τόκο Εκάμπι, Καντεβέρε, Σλιμανί λόγω Copa Africa, αμφίβολος είναι ο Πακετά (covid) ενώ η Παρί δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χακίμι, Γκέιγ, Ντιαλλό, Νειμάρ, Ντι Μαρία, Ντοναρούμα, Ντανίλο και Ντράξλερ. Στα θετικά για τους Παριζιάνους η επιστροφή των Μέσι και Ράμος.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Έχουν γκολ παραδοσιακά τα παιχνίδια μεταξύ τους, έξι over και επτά goal/goal στα τελευταία οκτώ με γηπεδούχο τη Λιόν. Θεαματικό ήταν και το ματς του πρώτου γύρου στο Παρίσι, με την Παρί να παίρνει τη νίκη με ανατροπή και γκολ στο 93′.

Θέλει τους βαθμούς η Λιόν, πιο άνετη η Παρί. Περιμένω ένα ανοιχτό ματς ανάμεσα στις δύο, θα πάμε με το goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και σε ένα fun bet combo με σκόρερ και κάρτα παίκτη.

Μονό
14:00
Μπρεστ - Νις
2
2.43
BET: 12 units
Σκόρερ
14:00
Μπρεστ - Νις
Γκολ Ντελόρ
3.10
BET: 5 units
Combo
16:00
Μετς - Στρασβούργο
Goal/goal & over 8,5 κόρνερς
2.75
BET: 10 units
Ρίσκο
16:00
Μετς - Στρασβούργο
Over 12,5 κόρνερς
4.25
BET: 5 units
Μονό
21:45
Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal στο 2ο ημίχρονο
2.45
BET: 10 units
Fun bet
21:45
Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ Ντεμπελέ και να δεχτεί κάρτα Γκιμαράες
7.90
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις