Με έδρα και Αμπουμπακάρ για το τρίποντο το Καμερούν

Copa Africa

Με την πρεμιέρα του Copa Africa ανάμεσα στην οικοδέσποινα ομάδα του Καμερούν και την Μπουρκίνα Φάσο έχει ασχοληθεί ο Βάτσιος.

Έστω και με καθυστέρηση μισού χρόνου, ελέω Covid-19, το Copa Africa ξεκινά. Η κορυφαία διοργάνωση για την μαύρη ήπειρο ξεκινά σήμερα, με τον τελικό να έχει οριστεί για τις 6 Φεβρουαρίου. Όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Καμερούν.

Πρεμιέρα όπως είπαμε σήμερα, με τον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης και δύο παιχνίδια. Το εναρκτήριο ανάμεσα στην οικοδέσποινα ομάδα του Καμερούν και την πάντα υπολογίσιμη Μπουρκίνα Φάσο. Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην αδύναμη Αιθιοπία και το φιλόδοξο Πράσινο Ακρωτήρι.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Καμερούν – Μπουρκίνα Φάσο

Tο Καμερούν αποτελεί αν όχι το φαβορί, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Παίζει στην έδρα του, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του, το μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Αστέρι και αρχηγός των Καμερουνέζων ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τσούπο-Μοτίνγκ από τον οποίο περιμένουν πολλά οι άνθρωποι του Καμερούν. Με φόρα από την Σαουδική Αραβία έρχεται για τους οικοδεσπότες ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ ο οποίος και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους Καμερουνέζους. Το αδύναμο σημείο της ομάδας του Τόνι Κονσεϊσάο αποτελεί η ασταθής αμυντική γραμμή.

Με έδρα και Αμπουμπακάρ για το τρίποντο το Καμερούν

Από την άλλη η Μπουρκίνα Φάσο, τα τελευταία χρόνια είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και δυσκολοκατάβλητη από οποιονδήποτε αντίπαλο. Προπονητής της ομάδας και αναμορφωτής της ο Καμού Μαλό. Η Μπουρκίνα Φάσο με αυτόν στον πάγκο της, στα 12 επίσημα παιχνίδια του, έχει μόλις 6 γκολ παθητικό. Τελευταία ήττα τον Νοέμβριο του 2018. Αστέρι της ομάδας ο εξτρέμ της Άστον Βίλα, Μπερτράντ Τραορέ. Τέλος να σημειώσω πως η Μπουρκίνα Φάσο στις 11 πρεμιέρες της σε τελικά Copa Africa, δεν έχει καμία νίκη.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Εκτίμηση: Το Καμερούν θα μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και λόγω έδρας σίγουρα θα έχει αυξημένη πίεση στα καρέ της Μπουρκίνα Φάσο. Πιστεύω πως ο φορμαρισμένος Αμπουμπακάρ θα το… πετάξει το γκολάκι του αλλά και πως η άμυνα των φιλοξενούμενων θα κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Combo
18:00
Καμερούν - Μπουρκίνα Φάσο
1 & under 2,5
2.77
BET: 15 units
Σκόρερ
18:00
Καμερούν - Μπουρκίνα Φάσο
Γκολ Αμπουμπακάρ
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις