Ευκαιρία για πολύτιμο τρίποντο

προγνωστικά ποδοσφαίρου

Επιστροφή για κάποια πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου να μη λείπουν ούτε και σήμερα.

Στη σημερινή στήλη θα επικεντρωθούμε στη Seria A στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, προσπαθώντας κυρίως να «ψυχολογήσουμε» τις ομάδες, μετά τις διακοπές των εορτών.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ευκαιρία για πολύτιμο τρίποντο

Στη Γένοβα θα ανηφορήσουμε και συγκεκριμένα  στο παιχνίδι ΤζένοαΣπέτσια. Ο διόλου τιμητικός τίτλος «ντέρμπι υποβιβασμού», θα χαρακτηρίσει το σημερινό παιχνίδι στη βόρεια Ιταλία. Η Τζένοα, την εφετινή σαιζόν παλεύει να αποφύγει τα χειρότερα, όπως και τις τελευταίες χρονιές. Οι παίκτες του Σεφτσένκο, έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 12/09, ενάντια στην Κάλιαρι. Η κακή συγκομιδή βαθμών και η αδυναμία να κερδίσουν, τους έχουν φέρει στην 19η θέση.  Μοναδική εξαίρεση, η νίκη στο κύπελλο, ενάντια στη Σαλερνιτάνα.  Αγωνιστικά, ο κορωνοϊός δεν τους έχει επηρεάσει, με το τελευταίο παιχνίδι ενάντια στη Σασσουόλο να έρχονται ισόπαλοι με 1-1.

Στον αντίποδα, η Σπέτσια, θα στερηθεί τεσσάρων ποδοσφαιριστών λόγω κρουσμάτων. Οι  Μ’ Μπάλα Νζόλα, Πέτκο Χρίστοφ, Ρέι Μανάι and Βίκτορ Κοβαλένκο θα είναι οι απόντες αφού είναι θετικοί στον ιό, ενώ εκτός θα είναι και ο Εμπρίμα Κόλεϊ, ο οποίος απουσιάζει με την Εθνική Γκάμπιας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Στον προηγούμενο αγώνα, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βερόνα με 1-2, ενώ πριν τις διακοπές επικράτησε της Νάπολι με 0-1. Στο βαθμολογικό πίνακα, βρίσκεται στην 17η θέση, μία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον πρώτο γύρο, το παιχνίδι είχε λήξει με 1-1.

Εκτίμηση: Η Τζένοα θέλει πάση θυσία τη νίκη. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους τρεις πόντους, μετά από πολύ καιρό, ένεκα των αγωνιστικών προβλημάτων του αντιπάλου της. Ο Αντρέι Σεφτσένκο και οι παίκτες του, γνωρίζουν πολύ καλά πως για να σώσουν τη χρονιά, πρέπει να κερδίσουν αυτά τα ντέρμπι, ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Άσος λοιπόν, σε απόδοση 2.15.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet    

Μονό
19:30
Τζένοα - Σπέτσια
1
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις