Πληρώνουν αδρά τα πρώτα ημίχρονα

Προγνωστικά

Προγνωστικά απ' τον Bet Minute στο 3.12 στο Σασουόλο – Έμπολι και 2.00 στο Βόλος – Παναθηναϊκός.

Σε τρελαίνει ρε μάγκες μου, ώρες-ώρες το κουμάρι. Να παίζεις late, με line στο 76’ και να το βάζει η κυρία Αντάλιασπορ στο 74’. Ε, είναι και να σε θέλει. Δεν μας ήθελε την Τετάρτη, παρά το μικρό κέρδος. Δεν κρατάω κακία, θα τα ισιώσουμε τα προγνωστικά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Δύσκολα τα πράγματα με τον covid, παράμετρος που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε όπως θα θέλαμε, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν. Ας πάει και το παλιάμπελο όμως, κάνουμε τα στραβά μάτια.

Ωραίο το ματσάκι της Σασουόλο με την Έμπολι στην Serie A. Ομάδες που βάζουν κάτω το τόπι και παίζουν ποδόσφαιρο. Ό,τι δεν κάνουν δηλαδή κάτι Γιουβέντους, κάτι Ρόμες κλπ, το κάνουν αυτές και μαγκιά τους. Όρεξη να έχετε, να βλέπετε γκολ, είναι οι αγώνες τους και δεν περιμένω κάτι διαφορετικό ούτε στο μεταξύ τους. Υψηλό το αμφίτερμα του πρώτου μέρους στο 3.12 της Betshop, το κρατώ για τα προγνωστικά.

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Όπως κρατώ και το γκολ του Παναθηναϊκού στον Βόλο, επίσης στο πρώτο ημίχρονο, στο 2.00 από την Novibet. Σαν να μην υπήρξε διακοπή για γιορτές, σαν να μην είχε ούτε μια απουσία εμφανίστηκε το «τριφύλλι» στο ματς με τον Άρη. Απ’ την άλλη, ο Βόλος είναι καιρό τώρα ντεφορμέ, δεν φαίνεται να στρώνει η φάση και δικαιολογημένα οι «πράσινοι» είναι φαβορί. Θα μπορούσε και λιγότερο το διπλό, όπως θα μπορούσε και λιγότερο το γκολ στο πρώτο μισό.

Μονό
15:30
Σασουόλο - Έμπολι
Goal/goal στο 1ο ημίχρονο
3.12
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βόλος - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 0,5 στο 1ο ημίχρονο
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις