Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία

Η Serie A συνεχίζεται με αρκετές αναμετρήσεις και στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας θα παίξουμε με τα γκολ. Επιλογές από τον LaBandiera.

H σημερινή αγωνιστική στην Serie A περιλαμβάνει 10 αναμετρήσεις, όμως έχουμε ήδη τρεις αναβολές. Τα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας περιλαμβάνουν επιλογές με γκολ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Ιταλίας

Νάπολι – Σαμπντόρια

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία Η Νάπολι, παρά τις πολλές απουσίες, πήρε έναν σημαντικό βαθμό μέσα στην Γιουβέντους. Οι απουσίες συνεχίζονται και όσοι «κουβάλησαν» την ομάδα θα πρέπει να σφίξουν για λίγο ακόμη τα δόντια. Αυτό σημαίνει πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα θα είναι κάπως ευάλωτη. Μεσοεπιθετικά θα έχει εξαιρετικούς παίκτες, οπότε το γκολ θα έρθει. Το θέμα είναι πως έχει κενά στην άμυνα και σε συνδυασμό με τις απουσίες εκεί βλέπω πως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία  Η Σαμπντόρια έπεσε στην παγίδα της Κάλιαρι και το πλήρωσε. Νωρίτερα είχε χτίσει ένα καλό αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Αμφίτερμα είχαν και οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της. Κόντρα στην Νάπολι θα παίξει κλειστά, με αντεπιθέσεις και θα προσπαθεί να τροφοδοτήσει γρήγορα το επιθετικό δίδυμο. Επιπλέον, θα είναι πολύ απειλητική στα στημένα.

Τζένοα – Σπέτσια

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία Η Τζένοα πήρε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, κόντρα σε ποιοτικότερες ομάδες. Ο Σεφτσένσκο φαίνεται πως χτίζει την τακτική του πάνω στον αντίπαλο και αυτό έχει αρχίσει να αποδίδει. Σήμερα παίζει κόντρα σε μία ισοδύναμη, προβλέψιμη ομάδα και περιμένω να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία Η Σπέτσια ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Βερόνα. Γενικότερα έχει καιρό να κάνει μία πειστική εμφάνιση και να δείξει πως μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πολύ δύσκολο το έργο της σήμερα, γιατί πρέπει να σπάσει μία κλειστή άμυνα. Το στυλ παιχνιδιού της επιθετικά στηρίζεται σε γρήγορες σέντρες, μακρινά σουτ και προσωπικές ενέργειες, οπότε κόντρα σε μία κλειστή άμυνα θα έχει θέμα.

Βερόνα – Σαλερνιτάνα

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία Η Βερόνα έχει αρχίσει να πείθει αγωνιστικά και να βγαίνει από την αγωνιστική «κοιλιά» που είχε κάνει. Σήμερα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει μία εύκολη νίκη και να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Θα έχει κάποιες απουσίες, όμως όχι σημαντικές επιθετικά. Σιμεόνε και Καπράρι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και γενικότερα περιμένω από την Βερόνα να σκοράρει.

Οι συγκυρίες βγάζουν σημεία Η Σαλερνιτάνα εκτός των άλλων, έχει και αρκετούς αμφίβολους παίκτες. Η ομάδα πέρασε σε νέα ιδιοκτησία και είναι πιθανό να προλάβει την παραμονή, όμως όχι ακόμα. Το μόνο θετικό είναι πως θα παίξει ξεκούραστη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα ψάξει χώρους στα πλάγια και θα αναζητεί τους επιθετικούς κυρίως με σέντρες.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
17:30
Νάπολι - Σαμπντόρια
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
Μονό
19:30
Τζένοα - Σπέτσια
Η γηπεδούχος να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:45
Βερόνα - Σαλερνιτάνα
1 (-1)
2.02
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις