Σεφτέ στο Copa Africa και ασφαλές combo στο «Μαδριγάλ»

προγνωστικά

Στην πρεμιέρα του Copa Africa και στην La Liga ρίχνει τα δίχτυα του ο Luca Toni, ψαρεύοντας προγνωστικά μέχρι και 1.80.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας! Με δύο ασφαλείς επιλογές θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής, επιχειρώντας να σας οδηγήσουμε στο ταμείο! Πρεμιέρα στο Copa Africa για τα «λιοντάρια» του Καμερούν και προσεγγίζουμε το ματς με ορθή λογική, ενώ δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι και στο μεγάλο ντέρμπι της ισπανικής La Liga ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Καμερούν – Μπουρκίνα Φάσο

Εκκίνηση στα προγνωστικά στοιχήματος από το «Ολέμπε Στέιντιουμ» της πρωτεύουσας του Καμερούν, Γιαουντέ. Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κορυφής ρίχνονται στη μάχη τα «αδάμαστα λιοντάρια» του Καμερούν, με τη διοργάνωση να φιλοξενείται από τη χώρα τους. Εξαιρετικό το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας μετά τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στην τελική φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρατάσσεται πάνοπλο καθώς όλα τα αστέρια βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Κονσεϊσάο. Ξεχωρίζουν ο γκολκίπερ του Άγιαξ Ονανά, ο Πιέρ Κουντέ του Ολυμπιακού και οι επιθετικοί Τσούπο-Μοτίνγκ της Μπάγερν Μονάχου και Τόκο Εκαμπί της Λιόν.

Από σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου προέρχεται η φιλοξενούμενη Μπουρκίνα Φάσο, η οποία λαμβάνει μέρος για 12η φορά στη διοργάνωση. Νεανικό κατά βάση το ρόστερ που διαθέτει, με το ταλέντο να ξεχειλίζει. Ομάδα με αξιόλογη αμυντική συμπεριφορά, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια που έδωσε. Είναι βέβαιο ότι δε θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Ξεχωρίζουν από πλευράς ονομάτων ο εξτρέμ της Άστον Βίλα Μπερτράν Τραορέ και ο στόπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν Έντμοντ Ταπσόμπα. Σημαντικό πλήγμα θεωρείται η απώλεια του φορ της Σαχτάρ Ντόνετσκ Τραορέ, παρόλα αυτά η Μπουρκίνα Φάσο έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για μια καλή πορεία στο Κόπα Άφρικα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν στα δεδομένα του αγώνα ότι το Καμερούν θα είναι φορτωμένο με άγχος ως διοργανώτρια χώρα και ότι πρόκειται για πρεμιέρα (5 διαδοχικά under 2,5 σημειώθηκαν στις πρεμιέρες του Copa Africa), επιλέγουμε το ενδεχόμενο μη ήττας των γηπεδούχων συνοδευόμενο από under 2,5 στα γκολ, σε τιμή 1.80.

Προγνωστικά Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

*9,9 είναι ο μέσος όρος συνολικών κόρνερ στα εντός έδρας παιχνίδια της Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να κερδίζει 5,7/αγώνα.

*5,10 κόρνερ ανά αγώνα κερδίζει η Ατλέτικο όταν αγωνίζεται μακριά από τη Μαδρίτη, με το μέσο όρο κόρνερ των εκτός έδρας αγώνων της να ανέρχεται σε 9,10.

*Πάνω από έξι κόρνερ εκτελέστηκαν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Βιγιαρεάλ και σε όλους τους εκτός της Ατλέτικο.

*43 κίτρινες κάρτες έχουν δοθεί στα ματς της Βιγιαρεάλ τη σεζόν που διανύουμε, με το μέσο όρο στα εντός της να είναι 4,80

*54 κάρτες δόθηκαν στα 19 φετινά ματς πρωταθλήματος της Ατλέτικο Μαδρίτης, με μέσο όρο τις 6,10 όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της.

*Αήττητη η Ατλέτικο στα 7 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας

Τέσσερις διαδοχικές νίκες για τη Βιγιαρεάλ σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να επιδεικνύει άριστο αγωνιστικό προφίλ και μεγάλη ευχέρεια στην επίτευξη τερμάτων (16 σημείωσε στα 6 πιο πρόσφατα ματς της La Liga). Το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε άμεσα στο βαθμολογικό πίνακα, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να αναρριχάται και να φτάνει τους 28 βαθμούς, μόλις 2 μακριά από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Η δουλειά του Έμερι έχει ανεβάσει επίπεδο τη γηπεδούχο ομάδα και είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει έτσι, έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται την κατάκτηση μιας εκ των θέσεων της πρώτης τετράδας. Εντός έδρας μετρά 6-2-2 με συντελεστή τερμάτων 24-11.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο του Σιμεόνε, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί των 4 ηττών που προηγήθηκαν. Κέρδισε με 2-0 την ελλιπέστατη Ράγιο Βαγιεκάνο, δημιουργώντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και παρέμεινε εντός της προνομιούχου τετράδας. Θα στερηθεί τον τιμωρημένο Λουίς Σουάρες και το στόπερ Χιμένες. Η εκτός έδρας επίδοση των «κολτσονέρος» είναι 4-2-4 με τέρματα 17-16. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει απωλέσει τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και η εστία της παραβιάζεται με ευκολία στα περισσότερα παιχνίδια της την τρέχουσα σεζόν.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Αναμένω ελκυστικό παιχνίδι με τη δέουσα σκληράδα στο «Μαδριγάλ» καθώς το κίνητρο είναι υψηλό και στις δύο πλευρές. Σαφώς και η σκέψη για παιχνίδι στα γκολ δεν είναι παράλογη, θα στραφώ όμως σε επιλογή που με βάση τα στατιστικά φαντάζει ασφαλέστερη. Διαλέγω το συνδυασμό over 6,5 κόρνερ και over 3,5 κίτρινες κάρτες σε αποδόσεις γύρω στο 1.75 και περιμένω να επαληθευτεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Combo
18:00
Καμερούν - Μπουρκίνα Φάσο
1Χ & under 2,5
1.80
BET: 15 units
Combo
22:00
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Over 6,5 κόρνερς & over 3,5 κάρτες
1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις