ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ημέρα για γκολ και σκόρερ στη Γερμανία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ημέρα για γκολ και σκόρερ στη Γερμανία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ημέρα για γκολ και σκόρερ στη Γερμανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αγαπημένη του Γερμανία έχει ο Psyradios, ο οποίος έχει τέσσερα μονά πονταρίσματα, καθώς και μία δυάδα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παικταράδες μου. Εύχομαι υγεία για όλους και μπόλικη τύχη  σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στο στοιχηματικό κομμάτι, αφού αυτή η παρατεταμένη πανδημία και οι μεταλλάξεις της μας φέρνουν και πάλι αντιμέτωπους με άδεια γήπεδα, αποδεκατισμένες ομάδες, αναβολές, παραμέτρους που κάνουν τη δουλειά μας στο διάβασμα των παιχνιδιών και τα προγνωστικά ακόμα δυσκολότερη.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ξεκίνημα και του δεύτερου γύρου στη Bundesliga, χωρίς ευτυχώς καμία αναβολή και μπόλικη αγωνιστική δράση. Πάμε λοιπόν να μπούμε με το δεξί στο 2022, γιατί ακόμα δεν έχω χωνέψει αυτό το τελευταίο 0/7 από τη τελευταία στήλη του 21 και ας έχουν περάσει  3 ολόκληρες εβδομάδες. 

  • Στα τελευταία 4 παιχνίδια ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ουνιόν, ο Τσέχος στράικερ Πάτρικ Σικ έχει μείνει άσφαιρος. Βάσει εικόνας και κυρίως απόδοσης το 2.20 για ένα γκολ του δεύτερου σκόρερ της φετινής σεζόν (16 γκολ) είναι κάτι περισσότερο από ελκυστικό.

 

  • Απολαυστική η Φράιμπουργκ στο πρώτο γύρο, αναμένω να συνεχίσει με την ίδια λογική και στο δεύτερο μισό του φετινού μαραθωνίου κυνηγώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη η Μπίλεφελντ κατάφερε στη δύση του 21 να κλείσει τη βαθμολογική ψαλίδα  από τις υπόλοιπες υποψήφιες προς υποβιβασμό ομάδες και θα συνεχίσει με την ίδια ένταση και αμυντική προσήλωση να μαζεύει τους απαραίτητους βαθμούς της σωτηρίας. Σε ένα παιχνίδι που είναι ο ορισμός του under η φιλοξενούμενη μπορεί να πάει για 8η φορά στα τελευταία 9 εκτός έδρας της ματς χωρίς να χάνει στην ανάπαυλα.

 

  • Θα κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής στο δεύτερο γύρο η Φιρτ ή θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο συλλέγοντας ήττες; Το σίγουρο είναι ότι χωρίς τον Μαυροπάνο παρόντα η ούτως ή άλλως αδύναμη αμυντικά Στουτγάρδη φαντάζει αντίπαλος στα μέτρα των γηπεδούχων. Μεγάλη επιστροφή μετά από 8 μήνες για τον Κάλαϊτζιτς για τους φιλοξενούμενους που αυτόματα ενισχύει σημαντικά την επιθετική τους ικανότητα. Παιχνίδι που μπορεί να πληρώσει το αμφίτερμα.

 

  • Άλλη μια ομάδα που εντυπωσίασε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν η Χόφενχαϊμ. Με σύμμαχο τη παράδοση, αφού απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα παραμένοντας στις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Άουγκσμπουργκ χωρίς τον Όξφορντ στα μετόπισθεν δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει μακριά από την εστία της  τους γηπεδούχους. Πιθανός άσος αλλά εξαιρετικά χαμηλός, στην ίδια απόδοση όμως τα δύο γκολ των γηπεδούχων, με την επιλογή να μπαίνει σε δυάδα απόδοσης.

 

  • Η Λειψία έκανε το χειρότερο πρώτο γύρο της ιστορίας της, ενώ αντίθετα η Μάιντζ το καλύτερο. Βάσει αυτής της απόλυτης αντίθεσης σίγουρα έχει στοιχηματική αξία, η μη ήττα της φιλοξενούμενης, αφού και αγωνιστικά δεν δικαιολογείται ο άσος, από τη στιγμή μάλιστα που η Λειψία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με πολλές απουσίες παικτών λόγω COVID, τραυματισμών αλλά και παικτών που συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής. Περίεργο ματς όπως και να έχει, θα προτιμήσω να ασχοληθώ με μια σταθερά καλοπληρωμένη επιλογή στη φετινή σεζόν που ακούει στο όνομα Νκουκού… Ελλείψει μάλιστα Σίλβα και Φόρσμπεργκ θαρρώ ότι σήμερα αποτελεί και το σημείο της ημέρας.

 

  • Το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής διεξάγεται στη Φρανκφούρτη έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για τους φιλοξενούμενους Βεστφαλούς, οι οποίοι, μετά και τη χθεσινή ήττα της Μπάγερν, μπαίνουν ξανά στο κόλπο του τίτλου, εάν δραπετεύσουν με το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι όμως δεν αστειεύονται, έχουν δείξει απίστευτη βελτίωση το τελευταίο 2μηνο, έχουν κάνει απόρθητο κάστρο το «Πάρκ Στάντιον» με μόλις μια ήττα στα τελευταία 17 ματς, χτίζοντας και ισχυρή παράδοση απέναντι στο σημερινό αντίπαλο, παραμένοντας αήττητοι στις τελευταίες 7 μονομαχίες τους στη Φρανκφούρτη. Τα πολλά γκολ φαντάζουν δεδομένα και θα τα τιμήσω. 

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
16:30
Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου
Γκολ Πάτρικ Σικ
2.25
BET: 10 units
Μονό
16:30
Φράιμπουργκ – Μπίλεφελντ
Χ ημίχ.
2.26
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.76
16:30
Γκρόιτερ Φιρτ – Στουτγκάρδη
Goal/goal
1.76
16:30
Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ
Χόφενχαϊμ over 1,5
1.57
BET: 20 units
Μονό
16:30
Λειψία – Μάινζ
Γκολ Νκουκού
2.90
BET: 10 units
Μονό
19:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ
Χ2 & over 2,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις