Ποδαρικό με ρίσκο

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - για την πρώτη νίκη της σεζόν η Λεβάντε, με πολλές απουσίες η Μπαρτσελόνα του Τσάβι κότνρα στη Γρανάδα, ντέρμπι με γκολ στη Μαδρίτη

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πρώτα και πάνω από όλα, τύχη και αγάπη. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Μετά από απουσία αρκετών ημερών και πολλά μελομακάρονα, επιστροφή στην Ισπανία μας, με προγνωστικά στοιχήματος και αρκετό ρίσκο.

Πότε θα κάνει την πρώτη νίκη

Μεγάλη αναμέτρηση το Λεβάντε – Μαγιόρκα, για την παραμονή. Η Λεβάντε με ήττα-ανατροπή  έκλεισε την χρονιά, 4-3 από Βαλένθια, με εκκωφαντική ήττα την ξεκίνησε, 5-0 από Βιγιαρεάλ. Το θέμα δεν ξέρω αν είναι πια αγωνιστικό, αλλά ψυχολογικό. Σκοράρει πολύ και συχνά, στην ήττα από την Βιγιαρεάλ, απλά δεν της έκανε η μπάλα το χατίρι. Βρέθηκε και νωρίς πίσω στο σκορ και απλά το παράτησε. Η άμυνα ελβετικό τυρί, μόνο σε τρεις αγώνες κράτησε το μηδέν, δύο για το πρωτάθλημα και έναν για το  κύπελλο. Το μόνο θετικό είναι το σχεδόν λευκό απουσιολόγιο, μόνο ο αμυντικός Mustafi  θα είναι απών. Η Μαγιόρκα δεν πατάει και αυτή καλά. Δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ειδικά απέναντι στην μισή Μπαρτσελόνα, έδειξε ότι έχει τρανταχτές αδυναμίες, ειδικά στην επίθεση. Μόνο στο κύπελλο τα πάει καλά και σκοράρει με σχετική άνεση.

Αγώνας επιβίωσης μεταξύ δύο ομάδων που δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους. Μεγάλη ερώτηση πότε θα κάνει η Λεβάντε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Και αναρωτιέμαι μήπως ήρθε η ώρα. Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν ότι ποντάρω σε κουτσό άλογο. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει την σεζόν χωρίς νίκη, συν ότι κάπου πρέπει να σπάσει η γκίνια της. Δεν γίνεται να δημιουργεί σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια της διψήφιο αριθμό σουτ στην εστία, να σκοράρει, συνήθως δύο και τρία γκολ και να μην παίρνει ούτε τον βαθμό. Και βρίσκει μια Μαγιόρκα που δεν είναι στα καλύτερα της.  Άσσος ρίσκου αλλά με αξία.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά στοιχήματος: Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στο Σοσιεδάδ – Θέλτα δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο για να ασχοληθώ, οπότε το αφήνω. Αντίθετα θα ρισκάρω στους φιλοξενούμενους στην αναμέτρηση Γρανάδα – Μπαρτσελόνα. Μια ενδεκάδα απουσίες έχουν οι Καταλανοί, αλλά οι νέα Μπαρτσελόνα που χτίζει ο Τσάβι έχει θεωρώ την δυναμική να φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Τέλος στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια, σωστό φαβορί η Ρεάλ αλλά η Βαλένθια είναι πάντα επικίνδυνη. Θα ποντάρω στο ασιατικό over.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
15:00
Λεβάντε - Μαγιόρκα
1
2.20
BET: 20 units
Μονό
15:00
Λεβάντε - Μαγιόρκα
1Χ & over 1,5
1.83
BET: 40 units
Μονό
19:30
Γρανάδα - Μπαρτσελόνα
2
1.75
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
Over 3
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις