Φουλ επίθεση στη Γερμανία

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Σταθερά στην προτίμηση του Παναγιώτη Δογαντζή το γερμανικό μπάσκετ και η BBL, στην οποία έχει μονό ποντάρισμα.

Καλημέρα σε όλους. Ξανά σε γερμανικά λημέρια θα κινηθούμε σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ.

Μιτελντόιτσερ vs Ουλμ

Ούτε τώρα μπόρεσε να πανηγυρίσει η Μιτελντόιτσερ και γνώρισε την ήττα με 74-91 από την Κέμνιτz. Πρώτος σκόρερ ήταν με 14 πόντους ο Μουσίντι. Έπεσε στο 4-10 πλησιάζοντας όλο και περισσότερο τη ζώνη του υποβιβασμού, με τα προβλήματα να πληθαίνουν στην ομάδα και τον κόουτς Γιόβοβιτς να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο γκαρντ. Φριντερίτσι, που πήγε στην Χάιντελμπεργκ. Συνεχίζει να βρίσκεται εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια θα είναι ο πολύτιμος σέντερ, Χάσκιτς μετά την αγκωνιά που έριξε στον Σένγκφέλντερ στην αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ. Αποκτήθηκε από την ουκρανική Μπουντιβέλνικ ο Αμερικανός γκαρντ Ρέτζι Άπσο.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Από την άλλη, η Ουλμ ξεπέρασε το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής και κέρδισε εύκολα τη Λούντβιγκσμπουργκ με 78-66. Ο Σαμπάζ Κριστόν και ο Τόμας Κλιπάιζ ήταν πρώτοι σκόρερ με 16 πόντους ενώ, ο Φελίσιο έκανε ακόμη ένα double double με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στο 9-5 και πλησίασε στη μία νίκη την τετράδα. Καμία απουσία για τον κόουτς Λάκοβιτς.

Εκτίμηση: Στο ίδιο έργο θεατές αναμένεται να είμαστε και σήμερα, καθώς η Ουλμ έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μιτελντόιτσερ με σχετική ευκολία. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο κέρδισε εύκολα με 104-92. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ. Οπότε θα πάρουμε τη νίκη της Ουλμ με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς.

Μονό
21:15
Μιτελντόιτσερ - Ουλμ
2 (-9,5)
1.97
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις