Στήριγμα οι γερμανικές έδρες

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τους γηπεδούχους που προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές πηγαίνει σε Γερμανία και Ισπανία ο Αργυρόπουλος.

Καλησπέρα φίλοι Κουβανέζοι. Μετά την χθεσινή μελέτη για τα σημερινά ματς πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου.

Στήριγμα οι γερμανικές έδρες

Με απουσίες η Λειψία

Επανέναρξη έχουμε στην Bundesliga και εκεί έχω σταθεί σε δύο αγώνες. Η Λειψία υποδέχεται την Μάιντζ σε ένα παιχνίδι που είναι ερωτηματικό η ετοιμότητα των ομάδων. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες στην Bundesliga. Οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες, όπως ο πολύτιμος Φόρσμπεργκ, ο Χαινταρά και ο Όλμο. Η Λειψία εντός έχει 6 νίκες και 3 ήττες. Η Μάιντζ από την άλλη έχει μόλις 2 νίκες εκτός και μάλιστα μετράει 3 συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι της. Είναι φανερό ότι η δυναμικότητα της μειώνεται. Στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο τους στην έδρα των «ταύρων» οι γηπεδούχοι έχουν 4 νίκες και 1 ματς ήρθε ισόπαλο.

Ποτέ δεν έχει κερδίσει εκτός η Μάιντζ την Λειψία. Μάλιστα αυτά τα 5 παιχνίδια ήρθαν όλα over 3,5, ενώ τα 4 από αυτά ήρθαν goal/goal. Από εδώ θα επιλέξω τον άσο στο 1.83.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Εύκολα η Λεβερκούζεν

Το άλλο παιχνίδι είναι το Λεβερκούζεν – Ούνιον Βερολίνου. Οι «ασπιρίνες» είναι στην 4η θέση και έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση με 40 γκολ. Βέβαια αγνοεί την νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές, αλλά η διακοπή μόνο καλό της έκανε. Η Ούνιον έχει δεχτεί συνολικά 21 γκολ εκ των οποίων τα 13 είναι εκτός έδρας. Δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο που δεν θα δεχτεί γκολ από μια επίθεση της Λεβερκούζεν που πετάει φωτιές.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν φύγει ποτέ με το διπλό από την «Μπάι Αρένα», έχοντας 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Εδώ θα επιλέξω ξανά τον άσο στο πολύ ικανοποιητικό 1.88

Προγνωστικά: Ανοιχτό παιχνίδι στο «Ανοέτα»!

Το τρίτο και τελευταίο σημείο που ξεχώρισα είναι από την La Liga. Η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Θέλτα στις 17:15 για την 20η αγωνιστική. Σε έκτακτη ανάγκη νίκης βρίσκεται η Σοσιεδάδ, η οποία αγνοεί την νίκη 6 ολόκληρες αγωνιστικές. Έχει ήδη πέσει στην 7η θέση και απόψε κόντρα στην βατή Θέλτα θέλει την νίκη, ώστε να ανέβει ξανά στις θέσεις που οδηγούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Θέλτα είναι σαφώς κατώτερη ομάδα ποιοτικά από τους γηπεδούχους, όμως στα 5 τελευταία εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί.

Στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους, οι Βάσκοι σκόραραν στα 9, ενώ κέρδισαν τα 6 από αυτά. Το παιχνίδι στο «Ανοέτα» πιθανώς θα είναι με γρήγορο ρυθμό. Το over 2,5 στο 2.10 είναι αποδεκτό.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
16:30
Λειψία - Μάιντζ
1
1.83
BET: 20 units
Μονό
16:30
Λεβερκούζεν - Ούνιον Βερολίνου
1
1.88
BET: 20 units
Μονό
17:15
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα
Over 2,5
2.08
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις