ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με combo διπλασιασμού σε Φρανκφούρτη και Μαδρίτη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με combo διπλασιασμού σε Φρανκφούρτη και Μαδρίτη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με combo διπλασιασμού σε Φρανκφούρτη και Μαδρίτη

προγνωστικά στοιχήματος

Επιστρέφει στα προγνωστικά στοιχήματος ο Luca Toni με combo επιλογές διπλασιασμού από Γερμανία και Ισπανία.

Με δύο επιλογές συνδυαστικών στοιχημάτων σε Γερμανία και Ισπανία θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου. Σύμμαχός μας η στατιστική αλλά και η παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα συγκεκριμένα ζευγάρια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Προγνωστικά στοιχήματος: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

  • 2,41 γκολ /αγώνα σκοράρει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ 3,63 είναι ο μέσος όρος τερμάτων που σημειώνεται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.
  • Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία από τις 8 φετινές εξορμήσεις της, δεχόμενη μάλιστα 1,75 γκολ/αγώνα κατά μέσο όρο.
  • 9,76 ο μέσος όρος κόρνερ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Ντόρτμουντ στη Bundensliga, με την ίδια να κερδίζει 6,13 ανά αγώνα.
  • 3,00 γκολ σημειώνονται κατά μέσο όρο στα φετινά παιχνίδια της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την ίδια να σκοράρει 1,59/αγώνα και να δέχεται 1,41. Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στο  μόλις 18% των φετινών παιχνιδιών της σε επίπεδο πρωταθλήματος.
  • 10,53 είναι ο μέσος όρος  συνολικών κόρνερ στους αγώνες τις Φρανκφούρτης φέτος, ενώ στα εντός έδρας παιχνίδια της ο αντίστοιχος μέσος όρος ανεβαίνει στο 10,88 με την ίδια να κερδίζει 6,63.
  • Στο 88% των εκτός έδρας αναμετρήσεων της Ντόρτμουντ σημειώθηκαν γκολ και από τις δύο πλευρές, με το 75% αυτών να επαληθεύει το g/g & over 2,5, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Φρανκφούρτης ανέρχεται στο 76%.Το αμφίτερμα επαληθεύτηκε σε 11 από τις 13 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.
  • Πάνω από 9 κόρνερ εκτελέστηκαν σε 5 από τις 6 πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις, πάνω από 9 και στις τρείς τελευταίες αναμετρήσεις που διεξήχθησαν μέσα στη Φρανκφούρτη.

Στην 6η θέση της φετινής Bundensliga φιγουράρει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 27 βαθμούς και υπολείπεται μόλις ενός από τις θέσεις που οδηγούν στο επερχόμενο Champions League. Οι «αετοί» έκλεισαν το 2021 με ρεκόρ 7-2-1 στα τελευταία δέκα επίσημα και το κλίμα στις τάξεις τους είναι εξαιρετικό. Γνώρισαν μόλις 1 ήττα στα 27 προηγούμενα εντός για την Bundensliga(17-11-1). Εκτός λόγω covid o φορμαρισμένος εξτρέμ Λίντστρεμ. Στο Κόπα Άφρικα ο χαφ Μπαρκόκ, εκτός αποστολής τέθηκε ο εξτρέμ Χάουγκε. Δεν έχει ηττηθεί εντός από τη σημερινή της αντίπαλο από τη σεζόν 2013-14.

Ακόμη μια σεζόν που η Ντόρτμουντ τρώει τη σκόνη της Μπάγερν Μονάχου και όπως όλα δείχνουν θα συμβιβαστεί με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Δεν εμπνέει καμία σιγουριά στο αμυντικό σκέλος (έκλεισε τον πρώτο γύρο με μόλις δύο καθαρές εστίες σε σύνολο 17 αγώνων), ενώ η συνέπεια που δείχνει αναφορικά με την επίτευξη τερμάτων την καθιστά δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Εκτός λόγω covid ο μπακ Βολφ και ο στόπερ Ακάντζι. Εξέτισε ο Μπέλινχαμ, επιστρέφουν τόσο ο μπακ Χούμελς όσο και ο γκολκίπερ Κόμπελ.

Οι φετινές επιδόσεις των δύο ομάδων, με τις επιθετικές τάσεις και την αμυντική αστάθεια να αποτελούν κύρια γνωρίσματά τους, μας οδηγούν αβίαστα στην επιλογή του goal/goal &over 2,5 στα προγνωστικά στοιχήματος, στοιχείο που ευνοεί η παράδοση. Αν σε αυτό προσθέσουμε τα over 7,5 κόρνερ η απόδοση διαμορφώνεται στο ελκυστικό 2,15 και έχει πού καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

  • Τουλάχιστον 2 γκολ σκόραρε η Ρεάλ Μαδρίτης και στις 8 πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στη Βαλένθια.
  • Την καλύτερη επίθεση της La Liga διαθέτουν οι Μαδριλένοι έχοντας πετύχει ήδη 41 γκολ φέτος, ενώ  οι «νυχτερίδες» αποτελούν την 4η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 28 γκολ παθητικό.
  • Πάνω από 8 κόρνερ στο 78% των φετινών παιχνιδιών της Ρεάλ ,με τους Μαδριλένους να κερδίζουν 6 ανά αγώνα και να παραχωρούν 3,63. 4,33 ο μέσος όρος κερδισμένων κόρνερ για τις «νυχτερίδες», οι οποίες παραχωρούν 3,89 σε κάθε τους αναμέτρηση.
  • 2,11 κίτρινες κάρτες δέχεται σε κάθε αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης με τα παιχνίδια της να έχουν 3,78 κατά μέσο όρο.7,33 κίτρινες κατά μέσο όρο στους αγώνες της Βαλένθια(3,67 υπέρ της).

Δεν πατάνε καλά οι «Μερένχες» στο 2022 , κάτι που έγινε ορατό στο μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου  απέναντι στην άσημη Αλκογιάνο. Ζορίστηκαν για να πάρουν την πρόκριση, παρότι αγωνίστηκαν με μικτή εντεκάδα. Στο πρωτάθλημα προπορεύονται με 46 βαθμούς ,μα βλέπουν τη Σεβίλλη να τους καταδιώκει ,έχοντας ψαλιδίσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 5 βαθμούς και με ένα ματς λιγότερο μάλιστα. Αήττητη παραμένει στο «Μπερναμπέου» η ομάδα του Αντσελότι, με ρεκόρ 6-3-0 και συντελεστή τερμάτων 18-5.

Δε θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο γκέλας απέναντι στη Βαλένθια ο Ιταλός τεχνικός, που είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον πιο κομβικό ποδοσφαιριστή της φετινής Ρεάλ, Βινίσιους Ζούνιορ να επιστρέφει. Αυτός είναι που ανεβάζει ρυθμό και ταχύτητα στην ομάδα, αυτός είναι που συντελεί καθοριστικά σε παιχνίδι υψηλής έντασης και ενέργειας.

Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη Βαλένθια που βρίσκεται στην 9η θέση με 28 πόντους, μόλις 2 μακριά από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και εκτός έδρας καταγράφει πλήρη ισορροπία σε αποτελέσματα με επίδοση 3-3-3 και συντελεστή τερμάτων 14-16. Πλήγμα η απουσία του ηγέτη Σολέρ, ενώ αρκετές είναι και οι αμυντικές ανορθογραφίες που αν δε διορθωθούν αναμένεται να στοιχίσουν στη Μαδρίτη.

Σκληρό παιχνίδι αναμένω στο «Μπερναμπέου», με τη Ρεάλ να έχει  τον πρώτο λόγο σε κατοχή και δημιουργία και τη Βαλένθια να επιχειρεί να χτυπήσει στην κόντρα. Σίγουρα θα προκύψουν αρκετές στιγμές έντασης, ένας στοιχειώδης αριθμός κόρνερ και 2 τέρματα για  τους «μερένχες», κάτι το οποίο προκύπτει από τα στατιστικά και την αναγκαιότητα του ματς και το ενισχύεται από την προϊστορία. Τελική επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος το combo διπλασιασμού με over 1,5 γκολ της Ρεάλ, πάνω από 3,5 συνολικές κίτρινες κάρτες και πάνω από 6,5 κόρνερ.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Combo
19:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2,5 & over 7,5 κόρνερ
2.15
BET: 25 units
Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
Ρεάλ over 1,5 & over 3,5 κίτρινες κάρτες & over 6,5 κόρνερ
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις