«Πληγωμένες» Οσέρ και Ροντέ

προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Με απουσίες οι ομάδες στην επανέναρξη της Ligue 2. Γκολ και μοιρασιά στη Γκρενόμπλ, «σφιχτό» ματς στο Πο.

Προγνωστικά Γαλλίας: Αλλαγές στη Γκρενόμπλ

Χαιρετώ τους απανταχού Κουβανέζους και εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και μπόλικη τύχη. Μετά το διάλειμμα των εορτών τα γαλλικά πρωταθλήματα επιστρέφουν αυτό το τριήμερο στην αγωνιστική δράση υπό περίεργες βέβαια συνθήκες, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν απουσίες λόγω covid-19 (αναβολές σε Καέν, Αμιάν και Δουνκέρκη) αλλά και λόγω Κόπα Άφρικα. Χωρίς πολλά ρίσκα επομένως στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, άλλωστε η επανέναρξη είναι από μόνη της μια συνθήκη που «κρύβει» εκπλήξεις. Δύο αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν στη σημερινή στήλη, το Γκρενόμπλ – Οσέρ και το Πο – Ροντέ. Για πάμε…

Περίοδος αλλαγών το διάστημα των εορτών για τη Γκρενόμπλ, η οποία προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τον Βενσάν Ονιόν (πρώην Μετς, Νανσί) να αντικαθιστά του Μαουρίτσιο Γιακομπάτσι. Τεχνικός με επιθετική φιλοσοφία, ενδεχομένως να «κολλήσει» καλύτερα με τα χαρακτηριστικά του ρόστερ της Γκρενόμπλ, η οποία ενισχύθηκε και με την προσθήκη του Άλεξ Νγκαντό (έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από Οσέρ). Στήριγμα το «Σταντ ντεζ Αλπ» για τη Γκρενόμπλ όπου έχει συγκεντρώσει τους 16 από τους 21 βαθμούς της (5-1-3) και σκοράρει με συνέπεια (7 συνεχόμενα  με τουλάχιστον ένα τέρμα). Σε καλή φυσική κατάσταση ο Νγκαντό, δύσκολα ωστόσο θα κάνει το ντεμπούτο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Με δύο κολλητές ήττες έκλεισε τη χρονιά η Οσέρ, το 3-1 στην έδρα της Λιλ για το κύπελλο και το εντός 2-3 από τη Χάβρη. Χάλασε έτσι κάπως την καλή εικόνα που είχε φτιάξει τον προηγούμενο 1,5 μήνα. Όπως και νά ‘χει, οι «διπλωμάτες» είναι από τις πιο επιθετικές και αποτελεσματικές ομάδες της Ligue 2 (2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα) ενώ μετρά 10 over στα τελευταία 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικές οι απουσίες των Πελενάρ, Ζουμπάλ και Γιορίς στην άμυνα.

Αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της η Γκρενόμπλ με αντίπαλο την Οσέρ (1-3-0). Το περσινό βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 2-2, παιχνίδι με χαμένο πέναλτι και αποβολή για την Οσέρ και ισοφάριση της Γκρενόμπλ στο 93′.

Άγνωστο τι ρυθμό θα καταφέρουν να πιάσουν οι δύο ομάδες, έχουν όμως την ποιότητα μεσοεπιθετικά να πετύχουν τουλάχιστον από ένα τέρμα. Θα πάμε με το καλοπληρωμένο αμφίτερμα ενώ θα ποντάρουμε και στην ισοπαλία.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Γαλλίας: Με ελλείψεις η Ροντέ

Σε κακό momentum προ διακοπής η Πο, μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες που την έριξαν στην 10η θέση. Παρ’ όλα αυτά το πρώτο μισό κρίνεται συνολικά θετικό και αν καταφέρει να διατηρήσει τα ίδια στάνταρ, δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Δυνατή εντός έδρας η ομάδα του Ντιντιέ Τολό (2η καλύτερη έδρα στη Ligue 2) ενώ σπάνια τα παιχνίδια στο «Σταντ ντι Αμού» έχουν πολλές φάσεις και γκολ (μόλις 3 over σε 10 αγώνες). 

Εξαιρετικό το τελευταίο δίμηνο πριν τη διακοπή για τη Ροντέ, με μόλις μία ήττα σε 9 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5-3-1). Ιδιαίτερα συμπαγής και πειθαρχημένη η ομάδα του Λορέν Περελάντ (ιδίως αμυντικά), δεν επιτρέπει πολλές ευκαιρίες ενώ συνήθως τα παιχνίδια της κρίνονται στο γκολ. Επτά κρούσματα ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ροντέ (τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό τιμ), η οποία θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του αριστερού μπακ/χαφ Ομπιάνγκ που θα λείψει στο Κόπα Άφρικα.

Καλή παράδοση διατηρεί η Ροντέ στην έδρα της Πο, όπου αγνοεί την ήττα σε πέντε επισκέψεις (για National, Ligue 2 αλλά και πέρυσι για το κύπελλο) από το 2007 έως σήμερα (2-3-0).

Δεδομένα με αμυντικούς προσανατολισμούς (λόγω και των προβλημάτων της) η Ροντέ, δύσκολα θα δούμε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις στον αγώνα. Έχει αξία το να σημειωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα μετά το 28′.

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
20:00
Γκρενόμπλ - Οσέρ
Goal/goal
1.94
BET: 15 units
Μονό
20:00
Γκρενόμπλ - Οσέρ
Χ
3.14
BET: 7 units
Ειδικό
20:00
Πο - Ροντέ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις