Τα φαβορί επιστρέφουν με επιθετικές βλέψεις

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ σε δύο αναμετρήσεις στην Αυστραλία τα ξημερώματα της Κυριακής έχει στη στήλη του ο Bilias1974 σε δυάδα του 2.82.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos! Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στις πρώτες επιλογές της στήλης για το 2022 στο τένις, αλλά αυτά συμβαίνουν στο στοίχημα όπως έχουμε ξαναπεί οπότε συνεχίζουμε με την ίδια στρατηγική που μάς έχει ακόμα σε αρκετά θετικό πρόσημο. Προχωράμε με προγνωστικά μπάσκετ.

Τα φαβορί επιστρέφουν με επιθετικές βλέψεις

Ενόψει των όσων συμβαίνουν στον κόσμο του τένις με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς που σίγουρα θα επηρεάσει την μακροχρόνια μας επιλογή για νικητή του AO θα κάνουμε μια μικρή παύση από το τένις παραμένοντας όμως στην Αυστραλιανή ήπειρο!

Θα μεταφερθούμε στην αγαπημένη National Basketball League η οποία χτυπήθηκε αρκετά από τον Covid έχοντας πολλές αναβολές αγώνων τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτήν την αγωνιστική υπάρχουν όμως 3 προγραμματισμένοι αγώνες και εμείς θα δούμε επιλογές σε 2 από αυτούς που διεξάγονται ξημερώματα Κυριακής 9/1.

Πρόκειται λοιπόν για τους αγώνες των 36ερς από την Αδελαίδα εναντίον των γηπεδούχων Ιλαγουάρα Χοκς και αυτόν των Νιού Ζίλαντ Μπρείκερς εναντίον των γηπεδούχων Μπρισμπέιν Μπούλετς. Οι γηπεδούχοι και στους δύο αγώνες είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία στις νίκες τους ενώ και τα χάντικαπ δεν είναι ασφαλή δεδομένου της αποχής λόγω Covid που είχαν και οι 2 ομάδες. Και οι Χοκς αλλά και οι Μπούλετς ανήκουν όμως στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουν δύο ομάδες που λογικά θα βρεθούν στις χαμηλότερες θέσεις της λίγκας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Οι επιλογές μας λοιπόν θα έρθουν από την αμυντική (αν)ικανότητα που έχουν επιδείξει οι φιλοξενούμενες ομάδες, καθώς έχουν από τις χειρότερες επιδόσεις στην λίγκα στους πόντους που δέχονται. Πιο συγκεκριμένα στην 10η και τελευταία θέση βρίσκονται οι Μπρείκερς με παθητικό 91 πόντους, ενώ οι 36ερς βρίσκονται μια θέση πιο πάνω με παθητικό σχεδόν 85 πόντους!

Με την λογική εκτίμηση λοιπόν ότι η πολυήμερη αποχή δεν θα επηρεάσει τα φαβορί, στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τα over στους πόντους τους σε μια δυάδα στην Novibet που σχεδόν τριπλασιάζει την επένδυση μας. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2,82
04:00
Ιλαγουάρα Χοκς - Αδελαΐδα 36ερς
Ιλαγουάρα Χοκς over 84,5 πόντους
1.68
06:00
Μπρίσμπεν Μπoύλετς - Νιού Ζίλαντ Μπρέικερς
Μπρίσμπεν Μπoύλετς over 85,5 πόντους
1.68
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις