Σκορπάει τρόμο η Μπάγερν

προγνωστικά

Προγνωστικά από την Bundesliga έχει φυλαγμένα για εσάς ο Luca Toni που επικεντρώνεται στην επιθετική «μηχανή» της Μπάγερν. Επιλογή άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά με την ξέφρενη Μπάγερν

Επανέναρξη της Bundesliga μετά τη χειμερινή διακοπή και την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος κυρίως λόγω των συμβάντων της τελευταίας μεταξύ τους αναμέτρησης τον περασμένο Οκτώβρη.

  • Η Μπάγερν πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ σε 28 από τα τελευταία 32 εντός έδρας παιχνίδια της
  • Σε 15 από τα 16 παιχνίδια των Βαυαρών στη Bundensliga σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 τέρματα
  • Σε κάθε μία από τις τελευταίες 4 ήττες τις Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν τουλάχιστον 5 συνολικά τέρματα

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Bundensliga φιγουράρει η Μπάγερν, γνώριμο το σκηνικό εδώ και αρκετά χρόνια, με συνολική συγκομιδή 43 πόντων. Ο απολογισμός των Βαυαρών είναι 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ενώ πραγματοποίησε εντυπωσιακό κλείσιμο το 2021 με δύο εμφατικές νίκες, 5-0 στη Στουτγάρδη και 4-0 εντός επί της Βόλφσμπουργκ.

Πέντε διαδοχικές νίκες για τους Βαυαρούς στην «Αλιάντς Αρίνα» επιδεικνύοντας μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και πραγματοποιώντας επιβλητικές εμφανίσεις. Μια ακόμη θα επιδιώξουν απόψε, έχοντας μάλιστα και υψηλό κίνητρο, καθώς κανείς στο στρατόπεδο των Βαυαρών δεν ξεχνά την 27η Οκτωβρίου του 2021 και την ήττα-διασυρμό με 5-0 από τη Γκλάντμπαχ για το θεσμό του κυπέλλου, αποτέλεσμα που ταρακούνησε συθέμελα ολόκληρο το ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Με 4-3-3 αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο το σύνολο του Νάγκελσμαν, με τους Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι να αναλαμβάνουν την… τρομοκράτηση των αντίπαλων καρέ. Στο ιατρικό δελτίο της Μπάγερν βρίσκονται οι Κομάν, Τολισό, Γκορέτσκα και Νόιερ, με το βάθος πάγκου της ομάδας να είναι ικανό να καλύψει επάξια τις απουσίες που προαναφέρθηκαν.

Στη 14η θέση της κατάταξης ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος η προβληματική φέτος Γκλάντμπαχ, με μόλις 19 πόντους συγκομιδή και συνολική επίδοση 5-4-8. Τα «πουλάρια» έκλεισαν τη χρονιά με το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Κατάφεραν να αποσπάσουν τον πολύτιμο βαθμό παρότι δέχτηκαν ασφυκτική πίεση και κάπως έτσι έβαλαν τέλος στην ελεύθερη πτώση και τις βαριές ήττες που προηγήθηκαν.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Σίγουρα η διακοπή ωφέλησε μέχρι ένα βαθμό τη Γκλάντμπαχ και της έδωσε το περιθώριο να ανασυνταχθεί, μα δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως πρόκειται για κλασική ομάδα έδρας που μακριά από τη βάση της «χάνεται». Καθόλου τυχαίο πως τις τελευταίες 15 εξορμήσεις της πέτυχε μόλις 4 νίκες, με το συντελεστή τερμάτων στο 19-32. Πιο συγκεκριμένα, στις 9 πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, η Γκλάντμπαχ μετρά μόλις 1 νικηφόρο αποτέλεσμα και έχει κερδίσει μόλις 5 από τους 27 πιθανούς βαθμούς.

Συντηρητικά θα προσεγγίσει το αποψινό παιχνίδι η ομάδα του Άντι Χίττερ, προσπαθώντας να κρατήσει το σκορ της ήττας, που προδιαγράφεται, σε όσο πιο αξιοπρεπή επίπεδα γίνεται, ανακόπτοντας τις καταιγιστικές επιθέσεις των Βαυαρών. Στο απουσιολόγιο της Μπορούσια οι Χόφμαν, Μπένετς, Ζακάρια και Ντουκουρέ.

Εκτιμώ πως η Μπάγερν θα ψάξει με πάθος τη ρεβάνς για την ταπεινωτική ήττα του κυπέλλου και θα επιτεθεί με μανία από το πρώτο δευτερόλεπτο, οδηγώντας τελικά το δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα. Έχει τις ικανότητες να το πετύχει και να δικαιώσει την επιλογή του combo 1 & over 3,5 στα προγνωστικά στοιχήματος. Το ενδεχόμενο εμπεριέχει στοιχηματική αξία σε τιμές γύρω στο 2.15 στη Betshop.

Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
1 & over 3,5
2.15
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις