Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ: Μετρημένα τα κουκιά στους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ

Το Bet of the day της Παρασκευής «ζεσταίνει» το αναγνωστικό κοινό του koubanezos.gr ποντάροντας στο Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ.

Η Bundesliga επιστρέφει μετά τα μέσα του Δεκέμβρη με την αναμέτρηση Μπάγερν ΜονάχουΓκλάντμπαχ να κάνει τη σέντρα της αγωνιστικής απόψε. Με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθεί το Bet of the day της Παρασκευής.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Αλιάντς Αρένα (75.024), Μόναχο
  • Τα 6 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους έληξε με over 2,5.
  • Πιο πρόσφατο μεταξύ τους στις 27 Οκτωβρίου για το Κύπελλο, με την Γκλάντμπαχ να επικρατεί με 5-0.

Μπάγερν Μονάχου

Ρεπορτάζ: Μετά την ήττα με 2-1 από την Αουγκσμπουργκ στις 19 Νοεμβρίου, η Μπάγερν είναι εξαιρετική, κερδίζοντας επτά διαδοχικούς αγώνες σε πρωτάθλημα και Champions League. Οι πέντε νίκες ήταν στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ γκολ 15-3 και τρία clean sheet. Ηδη στο +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, δουλεύει στο ρελαντί και στοχεύει, πλην του πρωταθλήματος, στην κατάκτηση του Champions League.

Stat attack: Μετράει 5 διαδοχικά over 2,5. Παράλληλα, άνοιξε το σκορ στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες της.

Αγωνιστικά νέα: Πολλές οι απουσίες της. Οι Νόιερ, Ερνάντες, Ουπαμεκανό, Νιανζού, Κομάν, Σανέ, Τολισό και Ρίτσαρτς βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ενώ οι Σαρ και Τσούπο Μοτίνγκ βρίσκονται στο Copa Africa.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Κίμιχ, Παβάρντ, Ζίλε, Ντέιβις – Γκορέτσκα, Ζάμπιτσερ – Γκνάμπρι, Μίλερ, Μουζιάλα – Λεβαντόφσκι.

Γκλάντμπαχ

Ρεπορτάζ: Πριν έρθει η χειμερινή διακοπή, μέτρησε πέντε διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-4). Ναυάγιο αμυντικό για την ομάδα του Χίτερ, με παθητικό 18 γκολ. Γενικότερα είναι κάκιστη φέτος, ούσα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη με συνολικά 19 βαθμούς.

Stat attack: Το goal/goal επαληθεύτηκε στα 4/5 των πρόσφατων αγώνων της και το over 2,5 στα 5/6.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Αγωνιστικά νέα: Με κορωνοϊό βρίσκονται οι Σκάλι, Ντουκουρέ, Ζακάρια και Μπένετς, τραυματίες οι Μπάιερ και Χόφμαν, ενώ στο Copa Africa βρίσκεται ο Μπενσεμπαϊνί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ζόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Νετς – Κράμερ, Στιντλ, Κονέ – Χέρμαν, Εμπολό, Τουράμ.

Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ: Μετρημένα τα κουκιά στους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ λοιπόν στο «Αλιάντς Αρένα». Πολλές απουσίες εκατέρωθεν, το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι για τη Μπάγερν, καθώς μπορεί να γραφτεί πως η Γκλάντμπαχ συμπληρώνει ενδεκάδα κορμού. Αξίζει η κόντρα στο Χ2 του υπερτριπλασιασμού.

  • Δεύτερο ποντάρισμα με βλέμμα στα ειδικά. Θα επιλεχθεί το over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 1.78, με τις δύο ομάδες να φημίζονται για την επιθετική νοοτροπία τους. Από τη Winmasters οι αποδόσεις.
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
Χ2
3.10
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
Over 9,5 κόρνερ
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις