Γιουβέντους – Νάπολι: Τα κρούσματα βγάζουν φαβορί

Γιουβέντους - Νάπολι: Τα κρούσματα βγάζουν φαβορί

Ιταλικό ντέρμπι έχει το μενού του bet of the day και πιο συγκεκριμένα Γιουβέντους - Νάπολι.

Το Bet of the Day ταξιδεύει στην Ιταλία και σας παρουσιάζει το Γιουβέντους – Νάπολι. Με πολλές απουσίες ταξιδεύουν οι Ναπολιτάνοι και η Γιουβέντους πλέον θεωρείται δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • «Allianz stadium», Τορίνο (41.507)
  • Α’ γύρος, Νάπολι – Γιουβέντους: 2-1
  • Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους, για το πρωτάθλημα, επικράτησε η γηπεδούχος ομάδα με ένα γκολ διαφορά.
  • Διαιτητής: Sozza S.

Γιουβέντους

Ρεπορτάζ: Έχει αρχίσει και ανεβαίνει σημαντικά στο πρωτάθλημα. Με μία πιθανή νίκη σήμερα θα πλησιάσει απειλητικά την τετράδα, η οποία φαίνεται να είναι και ο φετινός στόχος. Υπάρχουν αρκετές φήμες στα μεταγραφικά και αυτό ίσως επηρεάσει κάποιους παίκτες. Συνήθως στην έδρα της κερδίζει την Νάπολι, οπότε και με την προϊστορία υπέρ της θα κυνηγήσει την νίκη, που φαίνεται να είναι μονόδρομος.

Stat attack: No goal οι τελευταίες πέντε, εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Εκτός οι Κιελίνι και Πινσόλιο με covid. Εκτός και οι Ντανίλο και Μπονούτσι με τραυματισμούς. Αμφίβολος είναι ο Άρθουρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σέσζνι – Κουαρδάδο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό – Κιέζα, Μοράτα, Μπερναρντέσκι.

Νάπολι

Ρεπορτάζ: Γεμάτη απουσίες ταξιδεύει στο Τορίνο και έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας. Δεν της έφτανε η απουσία του Κουλιμπαλί με την Εθνική και του Οσίμεν με τραυματισμό, ήρθε και ο covid. Είναι γενικότερα σε σύγχυση την τελευταία περίοδο με τις ατυχίες αγωνιστικά και με την πιθανή φυγή του Ινσίνιε. Σίγουρα όσοι παίξουν θα παλέψουν με ό,τι έχουν, όμως δεν ξέρουμε αν αυτό είναι αρκετό.

Stat attack: Under 2,5 οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Απουσίες: Τραυματίες ο Οσίμεν και  Φαμπιάν Ρουίζ. Στις Εθνικές τους οι Κουλιμπαλί, Ανγκουίσα και Ουνάς. Σε καραντίνα οι Μάλκουϊτ, Μέρετ, Λοθάνο, Ραχμάνι, Λομπότκα και Ζιελίνσκι. Τιμωρημένος ο Μάριο Ρούι. Αμφίβολος ο Πετάνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Οσπίνα – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Χουάν Ζέζους, Γκούλαμ – Ντέμ, Ελμάς – Πολιτάνο, Μέρτενς, Ινσίνιε – Πετάνια.

Γιουβέντους - Νάπολι: Τα κρούσματα βγάζουν φαβορί

Πιστεύω πως η Γιουβέντους θα αρπάξει την ευκαιρία και θα επικρατήσει. Περιμένω όμως το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο, οπότε θα επιλέξω νίκη της Γιουβέντους με ένα γκολ διαφορά, στο 3.65 της Novibet.

Η δεύτερη επιλογή είναι αρκετά επηρεασμένη από τις απουσίες της Νάπολι. Η Γιουβέντους να κερδίσει το δεύτερο ημίχρονο, στο 2.05 της Novibet.

Μονό
21:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Να κερδίσει η Γιουβέντους με 1 γκολ διαφορά
3.65
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Γιουβέντους να κερδίσει το 2ο ημίχρονο
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις