Με τα γκολ στην Ρώμη

Προγνωστικά Ιταλίας

Με παιχνίδια απο Ιταλία τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος του Alejandro.

Με το αμφίτερμα

Καλημέρα στη παρέα. Ένα γκολ περιμέναμε από την Ρεάλ την Κυριακή για να ξεκινήσουμε με το δεξί το νέο έτος αλλά δεν ήρθε ποτέ. Δεν πειράζει, όπως και να ‘χει συνεχίζουμε. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με Serie A. Επιστρέφει μετά τη διακοπή της μεν, πληγωμένη από την αύξηση κρουσμάτων δε. Με τη ραγδαία εξάπλωση της Όμικρον, τα κρούσματα όλο και αυξάνονται στις ομάδες με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη δουλειά μας. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές που μπορούν να μας ικανοποιήσουν στα προγνωστικά Ιταλίας.

Με τα γκολ στην Ρώμη

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Λάτσιο – Έμπολι: Μεταφερόμαστε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης εκεί όπου η Λάτσιο θα υποδεχτεί την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση και στο -4 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε άνετα με 1-3 από την Βενέτσια. Με βάση το ρόστερ και τις προσδοκίες δεν έχει ικανοποιήσει, παρ’ ότι στην αρχή έκανε δυναμικό ξεκίνημα. Από την άλλη, η Έμπολι βρίσκεται μια θέση κάτω από την Λάτσιο και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να πλησιάσει όλο και περισσότερο σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ σχεδόν όλα τους τα παιχνίδια έχουν πολλά γκολ, κάτι που πιστεύω θα επιβεβαιωθεί και σήμερα. Στον πρώτο γύρο η Λάτσιο επικράτησε με 1-3.  

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
15:30
Λάτσιο - Έμπολι
Goal/goal
1.58
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις