Προγνωστικά κόντρα σε covid και Copa Africa

Στοίχημα σήμερα

Στοίχημα σήμερα: Πρώτη στήλη του 2022, μετά φόβου covid και Copa Africa ανοίγουμε κουπόνια και συμπληρώνουμε δελτία σε Ιταλία και Ισπανία.

Covid και Copa Africa την αποδεκάτισαν 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πρώτη στήλη της χρονιάς και προτεραιότητα έχουν οι ευχές.  Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη! Πάμε στα στοιχηματικά μας και να δούμε τι έχει το στοίχημα σήμερα.

Πάμε στο Τορίνο για Στοίχημα σήμερα. Εκεί η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την αποδεκατισμένη από covid και Copa Africa Νάπολι. Σαφώς βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι, μετράνε έξι νίκες στα τελευταία οχτώ ματς και όλες χωρίς να δεχτούνε γκολ. Πολλά ακούγονται ότι ο Μοράτα θα αποχωρίσει για Βαρκελώνη, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης.

Η Νάπολι μετράει τρεις σερί ήττες στην έδρα της και δείχνει να χάνει δυνάμεις και υλικό σε ένα κομβικό σημείο. Απέκτησε τον στόπερ Τουανζέμπε από την Γιουνάιντετ. Πολλές απουσίες για την ομάδα του Σπαλέτι. Οι Έλμας, Λοσάνο και Όσιμεν ταλαιπωρούνται από τον ιό, ενώ οι Κουλιμπαλί, Ανγκισά και Ουνάς είναι στο Copa Africa. Στα καλά νέα επιστρέφουν οι Ινσίνιε και Φαμπιάν Ρουίθ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Πολλά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους και τον Σπαλέτι να πρέπει να καταφύγει σε λύσεις έκτακτης ανάγκης. Σε καλύτερη μοίρα η Γιουβέντους που δείχνει να ανακάμπτει. Επιλογή εδώ ο άσος μαζί με το over 1,5 στο 2.50 που προσφέρει η Winmasters.

Στοίχημα σήμερα: Ανώτερη η Σεβίλλη 

Κλείνουμε με κύπελλο Ισπανίας και την αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Σεβίλλη. Έχει πάρει κατηφορικό δρόμο στο πρωτάθλημα η Σαραγόσα, αφού την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την 3η σερί ήττα χωρίς να σκοράρει με 2-0 από την Μιραντές. Κακό το μομέντουμ για τους γηπεδούχους, με την ψυχολογία σε όχι και τόσο καλό επίπεδο. Ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με την Πονφεραντίνα.

Πολύ καλή η πορεία της φέτος, δείχνει ότι αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει την Ρεάλ φέτος, είναι αυτή. Αντιμετώπισε την Κάντιθ την Δευτέρα, την οποία νίκησε με 0-1 και την Κυριακή φιλοξενεί την Χετάφε. Βαρύ πρόγραμμα, αφού μεσολαβεί και το αποψινό ματς κόντρα στην Σαραγόσα, πιθανότατα ο Λοπετέγι να ξεκουράσει παίχτες.

Δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο ομάδες.  Η μια κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην πρώτη κατηγορία, ενώ η άλλη έχει πάρει την κατιούσα στην δεύτερη. Ακόμα και με τις αλλαγές, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το διπλό η Σεβίλλη, που στην Novibet κυκλοφορεί σε τιμές διπλασιασμού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Γιουβέντους - Νάπολι
1 & over 1,5
2.50
BET: 15 units
Μονό
19:00
Σαραγόσα - Σεβίλλη
2
2.03
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις