Ελκυστικό το 6.50 στον Απόλλωνα

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Ολυμπιακό έχει στην πρώτη στήλη της χρονιάς ο Funbetάκιας.

Χαθήκαμε και σας έλλειψα πουλάκια μου; Τι μου κάνετε; Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία πρωτίστως και ταμειάρες. Καιρό έχουμε να τα πούμε θαρρώ. Κοίταξα το προγραμματάκι, Σούπερ Λίγκα αντίκρισα και ετοίμασα προγνωστικά στοιχήματος.

Ελκυστικό το 6.50 στον Απόλλωνα

Αναρωτιέστε που θα ποντάρω σήμερα; Στο μοναδικό παιχνίδι που θα μπορούσε, έστω και για 45 λεπτά, να υπάρξει η οποιαδήποτε έκπληξη. Funbetάκιας είμαι άλλωστε, κυνηγάω εκπλήξεις και πράγματα που σπανίως ή δύσκολα θα συμβούν. Εχουμε λοιπόν τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Δεν λείπουν τα προβλήματα και στα δύο στρατόπεδα, με τον κορωνοϊό και την μετάλλαξη Ομικρον να έχει θερίσει το σύμπαν. Μεταξύ μας παιδιά, θετικός είμαι και εγώ, καραντινάτος που λέμε. Να ελπίζετε να τα λέμε και σε κανένα μήνα από τώρα. Προχωρώ με πράγματα που σας ενδιαφέρουν παραπάνω.

Ουραγός ο Απόλλων, μάχεται πραγματικά για τη σωτηρία του, αλλά αδυνατεί να βρει νίκη. Σκληροτράχηλη ομάδα, με τον Ολυμπιακό θα παραταχθεί δίχως άγχος, καθώς οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα εμφανιστεί χωρίς συνοχή και πολλές αλλαγές, λόγω κορωνοϊού, αλλά και Copa Africa, για το οποίο της λείπουν πέντε ποδοσφαιριστές.

Στο διά ταύτα και τα προγνωστικά. Ανέφερα ότι ο Απόλλων δεν θα έχει άγχος και θα χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ο Ολυμπιακός δεν θέλγει, αλλά στην τελική βρίσκει τρόπο να κερδίσει. Θα σταθώ στα του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια ότι θέλουν, ας γίνει. Βλέπω τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στο σκορ στο 6.50 και να μην νικάει στο ημίχρονο σε απόδοση διπλασιασμού.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός
1Χ στο 1ο ημίχ.
2.07
BET: 10 units
Μονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός
Απόλλων πρώτο γκολ στο 1ο ημίχ.
6.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις