Σώζουν την σεζόν τους στην ουδέτερη Ντόχα

Προγνωστικά

Μπεσίκτας και Αντάλιασπορ διεκδικούν το Super Cup και ο Bet Minute έχει προγνωστικά στο 1.72 και στο 1.97.

Τίμιος ο υπερδιπλασιασμός της Κυριακής με την Μονακό ε; Καλά ήταν θαρρώ, πάμε για φρέσκα κουλούρια, με το Super Cup της Τουρκίας να κεντρίζει το ενδιαφέρον μου στα προγνωστικά του σημερινού κουπονιού.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μπεσίκτας και Αντάλιασπορ λοιπόν. Ανούσιο Super Cup αν θέλετε την άποψή μου. Ποιο το νόημα απ’ την στιγμή που η Μπεσίκτας ήταν η νταμπλούχος του 2021; Τεσπα, τι να κάνουμε. Όλα για το θεαθήναι γίνονται σε τούτη την ζωή, έτσι κι αυτό. Η φιναλίστ του Κυπέλλου, στο Super Cup, που οι Τούρκοι αποφάσισαν να το μεταφέρουν στην Ντόχα. Ας είναι.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Έχουμε, που λέτε, μια Μπεσίκτας σε κωμικοτραγική κατάσταση, εκτός πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο, εκτός Ευρώπης από τον Οκτώβριο, με μόνη σανίδα σωτηρίας της σεζόν το Κύπελλο. Α! Και το Super Cup! Εδώ, γελάμε… Απ’ την άλλη, έχουμε μια Αντάλιασπορ σε σταθερά άσχημη φάση, χαμηλά στον πίνακα, με τον άπειρο Σαχίν να πασχίζει να σώσει ότι σώζεται.

Εν ολίγοις, πάρε την μία και χτύπα την άλλη. Για σημείο ούτε λόγος μάγκες μου. Εικάζω πως δεν θα σκιστούν ιδιαίτερα, δεν θα υπάρξουν πολλές σκοπιμότητες, αν και παραμένει ένα τρόπαιο που μπορεί να τις κάνει να σκάσουν κάνα χαμόγελο μέσα στην όλη μιζέρια της σεζόν τους.

Αγοράζω δίχως τύψεις το ενδεχόμενο να υπάρξει γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.72 από την Stoiximan. Από κοντά και το late γκολ στο 1.97 της Winmasters με το line τοποθετημένο στο 76ο λεπτό. Αμφότερα, τίμια προγνωστικά.

Μονό
19:45
Μπεσίκτας - Αντάλιασπορ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.72
BET: 20 units
Late
19:45
Μπεσίκτας - Αντάλιασπορ
Γκολ μετά το 76’
1.97
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις