Ποδαρικό με Κύπελλα Ισπανίας και Γαλλίας

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Βάτσιος κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με προγνωστικά ποδοσφαίρου από τα κύπελλα Ισπανίας και Γαλλίας. Ποντάρει σε προκρίσεις και πληρώνει.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με κύπελλα

Ποδαρικό για το 2022 θα κάνουμε σήμερα, με δύο αγώνες κυπέλλου να είναι αυτοί που θα μας απασχολήσουν. Προγνωστικά ποδοσφαίρου λοιπόν και ξεκινάμε το φετινό μας στοιχηματικό ταξίδι από την Ισπανία, την διοργάνωση του Copa Del Rey και την αναμέτρηση Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα εκπληκτικό finish στο 2021 αφού πήραν σπουδαίο διπλό με 2-1, με ανατροπή του σκορ μάλιστα, μέσα στην έδρα της Βαλένθια, αποτέλεσμα που τους έφερε ακόμα πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Από την άλλη, η Πονφεραντίνα, ομάδα της Segunda Division, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που την οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην La Liga. Τελευταία νίκη στο πρωτάθλημά στις 5 Δεκεμβρίου εντός έδρας, με σκορ 2-1 απέναντι στην Μιραντές. Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει κάνει «κοιλιά» ενώ ακολουθεί και το πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή εντός έδρας με την Σαραγόσα για το πρωτάθλημα. Η Εσπανιόλ έχει περισσότερους λόγους για να διακριθεί στο Κύπελλο από την Πονφεραντίνα και γι’ αυτό θα την στηρίξω για την πρόκριση.

Ποδαρικό με Κύπελλα Ισπανίας και Γαλλίας

Λανς – Λιλ

Πάμε στην Γαλλία. Μεγάλο παιχνίδι για την φάση των «32» του κυπέλλου ανάμεσα στην Λανς και την Λιλ. Οι γηπεδούχοι έκαναν φοβερή αρχή στην σεζόν, τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις μπήκε όμως ο Νοέμβριος, μπλακ άουτ. Τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο η Λανς είχε μόλις δύο νίκες, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Τελευταίο αποτέλεσμα για το 2021 η ήττα με 2-1, εκτός έδρας, από την Νις για το πρωτάθλημα.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Από την άλλη η Λιλ, έχει κάνει αντίστροφη με της Λανς, πορεία. Ξεκίνησε τη σεζόν χάλια αλλά με σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων από τον Νοέμβριο και μετά, βρίσκεται πλέον έναν βαθμό πάνω από την Λανς, στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και τρεις βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ποιοτικότερη ομάδα σαφώς και είναι η Λιλ. Να σημειωθεί πως η Λανς αποτελεί την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Σε έναν αγώνα κυπέλλου και μάλιστα νοκ άουτ, όλα μπορούν να γίνουν. Φαβορί δεν υπάρχει στην αναμέτρηση, θα στηρίξω για την πρόκριση την φορμαρισμένη και αποτελεσματικότερη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, Λιλ.

Μονό
22:00
Πονφεραντίνα - Εσπανιόλ
Πρόκριση: Εσπανιόλ
1.70
BET: 10 units
Μονό
22:00
Λανς - Λιλ
Πρόκριση: Λιλ
2.36
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις