Ποδαρικό στο νέο έτος με διπλό χτύπημα στη La Liga

προγνωστικά

Με δύο αναμετρήσεις τοπικού χαρακτήρα στην Ισπανία ασχολείται στα προγνωστικά της Δευτέρας ο Luca Toni.

Μια δυάδα επιλογών από την ισπανική La Liga κέντρισε το ενδιαφέρον μου στα προγνωστικά στοιχήματος, με combo και τελικό αποτέλεσμα που προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές και έχουν αρκετά καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Προγνωστικά Βιγιαρεάλ – Λεβάντε

Εκκίνηση στα προγνωστικά στοιχήματος από το «Θεράμικα» και την αναμέτρηση τοπικού χαρακτήρα της επαρχίας της Βαλένθια ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Λεβάντε.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Πήρε μπροστά το «κίτρινο υποβρύχιο» μέσα στο Δεκέμβρη πραγματοποιώντας σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, τρεις εκ των οποίων στη La Liga όπου είχε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των νικηφόρων αυτών αποτελεσμάτων είναι η ευχέρεια στην επίτευξη τερμάτων και η δυναμική επιστροφή του Ζεράρ Μορένο που πυροβόλησε 4 φορές στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Πλέον βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης και απέχει πέντε βαθμούς από την είσοδο στην πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο επερχόμενο Champions League. Ξεχειλίζει από ποιότητα το σύνολο του Έμερι, έχει το περιθώριο να αναρριχηθεί κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα και θα επιδιώξει να κερδίσει ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας η φιλοξενούμενη Λεβάντε, μακράν η χειρότερη ομάδα της La Liga, δεν έχει πετύχει νίκη στις 18 πρώτες αγωνιστικές και με 36 γκολ παθητικό κατέχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ(4-3 από Εσπανιόλ και Βαλένθια), δείχνοντας τρανταχτές αμυντικές αδυναμίες. Είναι προφανές ότι η ανασταλτική λειτουργία αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει μόλις 2 από τους 27 πιθανούς βαθμούς. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο «Θεράμικα» έχει υποστεί 6 ήττες σε 7 επισκέψεις.

Επιλέγω τη νίκη της Βιγιαρεάλ καθώς η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων είναι χαώδης και τη συνδυάζω με το over 2,5 στα προγνωστικά στοιχήματος , ακολουθώντας την πρόσφατη τάση αμφοτέρων.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα. 

Ποδαρικό στο νέο έτος με διπλό χτύπημα στη La Liga

Προγνωστικά Οσασούνα – Αθλ. Μπιλμπάο

Άλλη μία τοπική αναμέτρηση για την τρέχουσα αγωνιστική, αυτή τη φορά στη Χώρα των Βάσκων.

Σε διαρκή πτωτική πορεία βρίσκεται η γηπεδούχος ομάδα εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες καθώς πριν τη διακοπή αγνοούσε τη νίκη επί εννέα συναπτά ματς. Δεν τρομάζει στην έδρα της, εκεί όπου μετρά μόλις μια νίκη σε εννέα απόπειρες. Επιστρέφουν ο επιθετικός Κίκε Γκαρσία που κατά βάση μένει άσφαιρος (2 γκολ στον α’ γύρο) και ο στόπερ Νταβίντ Γκαρθία, ενώ αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του χαφ Ινίγο Πέρεθ και του φορ Αβιλά.

Πικρή γεύση άφησε στη Μπιλμπάο η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην εκπνοή του 2021. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 επί της Μπέτις, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ασταθής η Μπιλμπάο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου, παρότι αποδίδει όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο με τα xGoals να το πιστοποιούν. Πέντε οι βαθμοί που τη χωρίζουν από τις ευρωπαϊκές θέσεις και αν δείξει την πρέπουσα σοβαρότητα είναι εφικτό να κατακτήσει το συγκεκριμένο στόχο. Εκτός έδρας μετρά 9/9 under 2,5 και συνολικό απολογισμό 1-7-1, δυσκολοκατάβλητη, με έφεση όμως στις ισοπαλίες. Επιστρέφει μετά από καραντίνα ο βασικός τερματοφύλακας Ουνάι Σιμόν και ο στόπερ Ίνιγο Μαρτίνεθ. Ευνοϊκότατη η πρόσφατη παράδοση της Μπιλμπάο στην Παμπλόνα με 4 νίκες στα 5 τελευταία.

Παρά την έφεση των δύο αντιπάλων στην ισοπαλία και το χαρακτήρα τοπικής αναμέτρησης που έχει η συγκεκριμένη, θα πάρω το ρίσκο του διπλού στα προγνωστικά στοιχήματος σε τιμές κοντά στο 2.50 ,καθώς εκτιμώ ότι το ποιοτικότερο σύνολο θα συνεχίσει τη θετική παράδοση.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία

Μονό
20:00
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε
1 & over 2,5
1.85
BET: 12 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Αθλ. Μπιλμπάο
2
2.50
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις