Οι επιθέσεις δίνουν σημεία

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης με δύο αναμετρήσεις από το κουπόνι της Δευτέρας.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Η Ευρώπη φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά αναφορικά με την πανδημία και τα προγνωστικά ΝΒΑ αποτελούν πλέον την πιο αξιόπιστη επιλογή για παιχνίδι. Σήμερα θα εστιάσουμε στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Πίστονς τα ξημερώματα της Τρίτης στις 03.00 και των Μπουλς με τους Μάτζικ την ίδια ώρα και μέρα.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά NBA: Μπακς vs Πίστονς

Απο την στιγμή που λύθηκε το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν τα ελάφια εφέτος (οι απουσίες), ήταν αναπόφευκτο το αποτέλεσμα. Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με μέσο όρο 124 (!) πόντους επιθετικά, ενώ δέχονται γύρω στους 109 πόντους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόνοι στην 3η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 25-13 και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ντιτρόιτ χωρίς τον εδώ και καιρό τραυματία Λόπεζ, τον Μίντλετον που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους και τον Ντι Βιντσέντσο που έπαθε διάστρεμμα. Από την άλλη πλευρά, οι Πίστονς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν κερδίσει φέτος μόλις δύο φορές μακριά από το σπίτι τους (σε σύνολο 17 αγώνων). Προέρχονται από δύο νίκες στις τελευταίες έξι τους αναμετρήσεις και μετράνε 100 πόντους μ.ο. επιθετικά και δέχονται μόλις 108 (εξαιρετικά για τα δεδομένα τους).

Προγνωστικά NBA: Μπουλς vs Μάτζικ

Σειρά των πρωτοπόρων Μπουλς που… πετάνε. Όλοι πάνω κάτω γνωρίζαμε την δυναμική που πιθανότατα θα είχαν, αλλά αυτή τη κατάσταση νομίζω δεν την προέβλεψε κανείς. Πρώτοι στην Ανατολή και χρονιά MVP για τον Ντε Ρόζαν που μετράει 27 πόντους 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Οι «ταύροι» προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί 7 αγώνων παίζοντας ένα πολύ γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ και αμυντικά και επιθετικά. Μετράνε 121 πόντους επιθετικά για την ακρίβεια, και δέχονται παράλληλα 113 πόντους.

Η ομάδα του Ορλάντο από την άλλη, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι στην ομάδα του Γιάννη, αμφότερες στην έδρα τους. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, είναι 26οι αμυντικά σε όλο το NBA και όσο παράδοξο και να ακούγεται δεν «καίγονται» για την νίκη. Μην ξεχνάμε πως βρίσκονται σε κατάσταση ανοικοδόμησης του ρόστερ μέσω του ντραφτ.

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Επιλογή βάσει εικόνας και επίθεσης

Στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Πίστονς, θα επιλέξουμε συνολικούς πόντους οver 223,5 σε απόδοση 1.90 και στον αγώνα των Μπουλς με τους Μάτζικ, το οver 221,5 σε απόδοση 1.90.

Μονό
03:00
Μιλγουόκι Μπακς - Ντιτρόιτ Πίστονς
Over 223,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
03:00
Σικάγο Μπουλς - Ορλάντο Μάτζικ
Over 221,5
1.90
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις