Mε το δεξί οι φιλοξενούμενοι

προγνωστικά

Από Καβάλα μέχρι Στρανράερ και στην μέση το ντέρμπι του Νησιού ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, στα προγνωστικά του Κεμανετζή.

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και τύχη σε σας και στις οικογένειές σας. Πέρυσι που λέτε, κλείσαμε θετικά στα τελευταία εορταστικά ταξιδάκια που κάναμε μέσα από την στήλη και τα προγνωστικά μας και φυσικά έτσι θέλουμε να ξεκινήσουμε και τη νέα χρονιά! Τα φώτα θα πέσουν στο ντέρμπι που γίνεται στο Νησί και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μετά θα πεταχτούμε λίγο παραδίπλα στο «Στερ Παρκ» της Στρανράερ ενώ παράλληλα θα έχουμε την αγωνία μας όσο βρισκόμαστε στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ματς στην Καβάλα. Ξέρετε, τρανζιστοράκι να ακούμε ΕΡΑ Σπορ με απευθείας συνδέσεις και το κλαξόν να βαράει από τα γήπεδα, έστω και με χίλιους θεατές.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Τσέλσι – Λίβερπουλ 

Από κακές εμφανίσεις προέρχονται και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να γκελάρουν εντός έδρας με την Μπράιτον φέρνοντας 1-1 και την ομάδα του Κλοπ να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από την Λέστερ εκτός έδρας. Πολλά προβλήματα κυρίως στην άμυνα ταλανίζουν τους γηπεδούχους, ενώ και από την απέναντι πλευρά θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Η Λίβερπουλ είναι αυτή που κάνει παιχνίδι κυρίως στον επιθετικό τομέα, απλώς η αστοχία αυτόν τον καιρό της έχει χτυπήσει την πόρτα. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες πλέον να μοιάζει δύσκολο να κοντράρουν τη Σίτι του Γκουαρντιόλα για τον τίτλο.

Στρανράερ – Ανάν Αθλέτικ

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη νίκη απέναντι στην Κέλτι Χάρτς σπάζοντας το αήττητο των πρωτοπόρων. Έχει τέσσερις σερί νίκες και πηγαίνει να παίξει μπαλίτσα μέσα στην Στρανράερ με την ψυχολογία στα ύψη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προερχόμενοι από δύο κολλητές ήττες, με Άλμπιον Ρόβερς και Κέλτι Χαρτς αντίστοιχα από τις οποίες και αποκόμισε και επτά τεμάχια. Βουνό έχει να ανέβει σήμερα το απόγευμα απέναντι στα παλικάρια της Ανάν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας 

Στη γειτονική Καβάλα η ομώνυμη ομάδα έχει μπει για τα καλά στον χορό των μεταγραφών και ενδέχεται σιγά σιγά να αλλάξει την τραγική εικόνα που έχουμε δει έως τώρα. Φιλοξενεί μια Καρδίτσα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο για τη συγκεκριμένη κατηγορία και έρχεται με φόρα μετά το διπλό που πήρε μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Β’ στο Κερατσίνι. Δεν θα αλλάξει άμεσα το μοτίβο με τα πολλά γκολ στα ματς των γηπεδούχων, έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να διορθώσουν τα πολύ κακώς κείμενα ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που η επιθετική της κατάσταση είναι εκπληκτική με 16 τέρματα ενεργητικό.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Δυάδα απόδοσης 2.72
15:30
Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 
Over 2,5
1.65
17:00
Στρανράερ - Ανάν Αθλέτικ
X2 & over 1,5
1.65
BET: 15 units
Μονό
18:30
Τσέλσι - Λίβερπουλ 
X2 & over 1,5
1.93
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις