Επιστροφή με γκολ και value επιλογή

Προγνωστικά Iσπανίας

Προγνωστικά Ισπανίας: Ευάλωτη πίσω η Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράρει στην έδρα της η Χετάφε, value επιλογή σε αυτό το πρώτο παιχνίδι για το 2022.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς (φυσικά και στο στοίχημα). Στο εναρκτήριο λάκτισμα του 2022 και στην επιστροφή μας στη στήλη για το νέο έτος, θα ασχοληθούμε σε αυτά τα πρώτα προγνωστικά Ισπανίας με τη μάχη ανάμεσα στην Χετάφε και την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Προγνωστικά Ισπανίας: Κάθε παιχνίδι και τελικός 

Στην 16η θέση η Χετάφε, σε κάθε παιχνίδι δίνει κι από έναν «τελικό» προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, υποδέχεται σε αυτή την επανέναρξη το φαβορί του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Πριν τη διακοπή ελέω Χριστουγέννων υποδέχθηκε την Οσασούνα όπου και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού το πέτυχε ο Ποβέδα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και με αυτόν το τρόπο λύτρωσε την ομάδα του παίρνοντας έτσι μια πολύτιμη νίκη. Παρά το φτωχό 1-0, η Χετάφε και η Οσασούνα είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ και είναι κάτι το οποίο πρέπει να αναφερθεί καθώς δεν φημίζονται για την παραγωγή ευκαιριών. Για την Χετάφε θα απουσιάζουν οι Τσέμα, Κουένκα και Μασία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση της Ισπανίας ανακοίνωσε μείωση του ορίου πληρότητας σε 75%. 

Με σημαντικές απουσίες αλλά με ψυχολογία στα ύψη 

Από την άλλη, η «Βασίλισσα» στο πρωτάθλημα δείχνει ασταμάτητη καθώς έχει να ηττηθεί από τις 3/10/21 και έκτοτε μετράει μόνο νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Αυτό είναι ένα κρας τεστ για την ομάδα του Αντσελότι και αυτό διότι πρόκειται για ένα δυνατό παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα που σε συνδυασμό με τις απουσίες λόγω κορονοϊού αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Την προηγούμενη αγωνιστική και πριν τη διακοπή οι «μερένχες» πέρασαν από τη χώρα των Βάσκων και το «Σαν Μαμές» με 1-2. Βρίσκονται στο +8 από την δεύτερη Σεβίλλη (η οποία έχει ματς λιγότερο) και δικαίως έχουν χρηστεί ως το φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κορονοϊός χτύπησε και την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έξι παίκτες ανιχνεύθηκαν θετικοί. 

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Εκτίμηση: Κάθε παιχνίδι για την Χετάφε χαρακτηρίζεται ως τελικός. Από την άλλη η Ρεάλ θέλει να συνεχίζει αυτή τη ξέφρενη πορεία, οι απουσίες όμως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια της αυτή. Γενικότερα η Χετάφε στην έδρα της βρίσκει γκολ ενώ από την άλλη η «Βασίλισσα» σχεδόν σε κάθε παιχνίδι δέχεται γκολ, τώρα με τις απουσίες θα είναι πιο ευάλωτη πίσω. Το αμφίσκορο σε απόδοση 2.00 στην Novibet είναι μια value επιλογή. 

Μονό
15:00
Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal
2.00
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις