Θέαμα που πληρώνει… 3.97

Θέαμα που πληρώνει... 3.97

Καλησπέρα στη μεγάλη παρέα μας, εύχομαι όλοι να είστε καλά. Τα περισσότερα πρωταθλήματα οδεύουν στο φινάλε τους, κάποια έχουν ήδη τελειώσει. Στην Ιταλία, με την οποία και θα ασχοληθούμε σήμερα, έχει ακόμα τέσσερις αγωνιστικές και αρκετό ενδιαφέρον σε πολλές θέσεις.

Η τρομερή και εκπληκτική Αταλάντα, από τις πιο επιθετικές ομάδες τη φετινή χρονιά, υποδέχεται την αδιάφορη Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ δυνατή ομάδα φέτος και είναι ικανοί να σκοράρουν αρκετές φορές στον αγώνα. Στο σκοράρισμα μπορεί να βοηθήσει και η Μπολόνια, μια και παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Στο άλλο ματς, η εντυπωσιακή φέτος Σασουόλο υποδέχεται τη Μίλαν, που τον τελευταίο μήνα έχει βρει τον ρυθμό της και έχει κλείσει, σε μεγάλο βαθμό, εισιτήριο για το Europa League. Και οι δυο ομάδες είναι πολύ επιθετικές με θεματάκια όμως στα μετόπισθεν. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να οδηγήσουν σε πολλά γκολ στο ματς, με τους «νεροβέρντι» να έχουν μία τελευταία ευκαιρία να πλησιάσουν την επτάδα.

Δυάδα (απόδοσης 3.97)

20:30 Αταλάντα – Μπολόνια: Over 3,5 (1.85)

22:45 Σασουόλο – Μίλαν: Over 3,5 (2.12)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις