Πόρτο – Μπενφίκα: Στο ίδιο έργο θεατές

Προγνωστικά

Μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο της Πόρτο σε βάρος της Μπενφίκα για το Κύπελλο, οι δύο ομάδες τα ξαναλένε για το πρωτάθλημα. Προγνωστικά απ' το Bet of the Day.

Το ντέρμπι της Πορτογαλίας, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα είναι αυτό που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα και το Bet of the Day, έχει τα προγνωστικά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • «Ντραγκάο» (50.035), Πόρτο.
  • Για το Κύπελλο: Πόρτο – Μπενφίκα 3-0 (23/12).
  • Το πάνω χέρι στην παράδοση διατηρεί η Πόρτο, καθώς σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά 68 νίκες έναντι 57 της Μπενφίκα, ενώ 49 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Σε όλες τις διοργανώσεις, το ρεκόρ βρίσκεται στο 97-62-88, με τους «δράκους» να έχουν σκοράρει 358 φορές και τους «αετούς» 384.
  • Αήττητη η Πόρτο στα επτά τελευταία με την Μπενφίκα για όλες τις διοργανώσεις (5-2-0).

Πόρτο

Ρεπορτάζ: Πιο πρόσφατο ματς, το ντέρμπι με την Μπενφίκα για το Κύπελλο. Το σκορ διαμορφώθηκε από το 31’, έπαιξε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, όμως δεν αγχώθηκε στιγμή και πήρε την πανάξια πρόκριση για τα προημιτελικά. Δέκα σερί νίκες στην Liga Nos, στα 43 ματς το αήττητο σερί συνυπολογίζοντας και την περσινή σεζόν.

Stat attack: Κέρδισε και τα δύο ημίχρονα των επτά απ’ τα τελευταία εννιά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Απουσίες: Επιστρέφει από τιμωρία ο κόουτς Κονσεϊσάο. Κάρτες ο φορ Εβανίλσον, νοκ άουτ ο στόπερ Μαρκάνο, ενώ θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο εξτρέμ Ντίαζ. Αμφίβολοι οι Πέπε (στόπερ) και Γκρούγιτς (χαφ).

Ενδεκάδα (4-4-2): Κόστα – Ζοάο Μάριο, Καρντόσο, Εμπεμπά, Σανουσί – Οτάβιο, Βιτίνια, Ουρίμπε, Πέπε – Ταρεμί, Μαρτίνεζ.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μπενφίκα

Ρεπορτάζ: Βαρύ κι ασήκωτο το 3-0 από την Πόρτο για το Κύπελλο. Δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται στο πρώτο μισάωρο, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος. Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του Ζεσούς στον πάγκο της, καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει την Τρίτη. Προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης, ο Νέλσον Βερίσιμο.

Stat attack: Έχει κερδίσει τα 13 απ’ τα 14 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Πολλά τα προβλήματα, με τους Πίνιο, Βερίσιμο, Ράντονιτς, Νούνιεζ να είναι τραυματίες, τον Οταμέντι τιμωρημένο και τον Γκριμάλντο θετικό στον κορωνοϊό.

Ενδεκάδα (3-4-3): Βλαχοδήμος – Αλμέιδα, Βερτόνγκεν, Μοράτο – Ζιλμπέρτο, Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο, Λαζάρο – Ράφα Σίλβα, Εβέρτον, Γιάρεμτσουκ.

Πόρτο - Μπενφίκα: Στο ίδιο έργο θεατές

Περνώντας στα προγνωστικά, έντονες είναι οι διακυμάνσεις στο σετ των αποδόσεων. Ο άσος άνοιξε κοντά στο 2.00 για να πέσει στο 1.70, ενώ τις τελευταίες ώρες, μετά και το τέλος της συνεργασίας του Ζεσούς με τους «αετούς», παρουσιάζει ανοδική τάση. Το 1.87 που βρίσκουμε στην Winmasters κρίνεται απόλυτα δίκαιο, καθώς η Πόρτο μπορεί να χτίσει πάνω στην επιβλητική νίκη του Κυπέλλου. Το ψυχολογικό χάσμα είναι έντονο, ενώ δεν βοηθούν καθόλου την Μπενφίκα, τα αγωνιστικά της νέα.

  • Τίμιο φαβορί το over 2,5 στο 1.82 από την Betshop, το βγάζουν εύκολα και οι δύο ομάδες και το κρατάμε για τα προγνωστικά. Αν και ντέρμπι, περιμένουμε ματς υψηλού ρυθμού, ενώ αν η Μπενφίκα θέλει να πάρει κάτι από το ματς, μάλλον πρέπει να το κάνει μέσω της επίθεσης.
Μονό
23:00
Πόρτο - Μπενφίκα
1
1.87
Μονό
23:00
Πόρτο - Μπενφίκα
Over 2,5
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις