Υποχρεωμένη η Μάντσεστερ πριν φύγει το ’21

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος και ο Scorakias ποντάρει δις στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι, λίγο πριν χαιρετήσει το 2021.

Καλημέρες φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι, φαν του koubanezos.gr και του Scorakias. Καλώς ήρθατε στη στήλη της Πέμπτης, όπου από σήμερα ισχύουν και τα νέα μέτρα. Πρωτότυπο καλωσόρισμα για άρθρο με προγνωστικά, αλλά δεν βαριέσαι. Να αλλάξουμε παραστάσεις. Προχωράμε.

Υποχρεωμένη η Μάντσεστερ πριν φύγει το '21

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μπέρνλι στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2021. Ένα έτος που άπαντες θα θελήσουν να αφήσουν πίσω, λόγω κορωνοϊού, θανάτων και τα λοιπά.

Επί του αγωνιστικού, οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από το εκτός έδρας 1-1 με τη Νιούκαστλ. Ένα παιχνίδι που έμειναν πίσω στο σκορ και είδαν τον Ντε Χέα να τους κρατάει εντός αγώνα ουκ ολίγες φορές. Νευρικός ο Ρονάλντο, πολλά λάθη και καμία τελική στο στόχο. Σίγουρα εκτός ο Πογκμπά κόντρα στη Μπέρνλι.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σον Ντάις είναι πλήρως ξεκούραστη. Της αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια λόγω κορωνοϊού και έχει να αγωνιστεί από τις 12 του Δεκέμβρη και την εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Δεν πατάει καλά τελευταία, με απολογισμό 0-4-1 στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια. Τελευταίο τρίποντο στις 30 Οκτωβρίου και το εντός έδρας 3-1 κόντρα στη Μπρέντφορντ.

Προγνωστικά Scorakias λοιπόν. Τι έχουμε; Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο της νίκης, ενώ από την άλλη πλευρά μία ξεκούραστη Μπέρνλι, που μοιάζει έτοιμη να κάνει τη ζημιά, λίγο πριν φύγει το 2021. Διπλό ποντάρισμα στην αναμέτρηση, έχοντας κατά νου πως θα υπάρξει καλός ρυθμός. Μεγαλύτερη «υποχρέωση» για τους γηπεδούχους, λιγότερο άγχος για τη φιλοξενούμενη.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
22:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.70
BET: 20 units
Μονό
22:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκολ και στα 2 ημίχ.
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις