Καλή Χρονιά με ATP CUP στο τένις!

Προγνωστικά τένις

Ξεκίνημα στην χρονιά με δύο επιλογές απο το ATP CUP στα προγνωστικά τένις

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! Μακάρι το 2022 να είναι το έτος που θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία που τόσο μας έχει αλλάξει τις ζωές τα τελευταία χρόνια. Ακριβώς με την έναρξη της νέας χρονιάς έχουμε και το 1ο επίσημο τουρνουά με το οποίο θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά τένις για το 2022.

Προγνωστικά τένις με ΑTP CUP

Πρόκειται για το ATP CUP (1-9/1) το οποίο είναι ένα τουρνουά εθνικών ομάδων που ξεκίνησε από το 2020 και ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο δυνατό τουρνουά προετοιμασίας των παικτών που θα συμμετάσχουν στο Australian Open που ξεκινάει μέσα Ιανουαρίου. Ο τρόπος διεξαγωγής αυτών των αγώνων κρίνεται στις 2 νίκες (best of three) και παίζουν αρχικά οι νο1 και νο2 τενίστες των ομάδων (χωρών) ενώ στην συνέχεια ακολουθεί ο αγώνας των διπλών.

Όπως σε όλα τα αθλητικά δρώμενα τον τελευταίο καιρό, έτσι και στο τένις η πανδημία και η επέλαση της Όμικρον έχει επηρεάσει τις συμμετοχές του ATP Cup οι οποίες είναι ρευστές μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο. Παρόλα αυτά θα ρισκάρουμε με κάποιες μακροχρόνιες αρχικά επιλογές που βασίζονται και στις ως τώρα απουσίες που έχουν προκύψει.

Και τα δύο μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο έχουν υποστεί απώλειες καθώς από την Σερβία θα λείψει o Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και από την Ρωσία θα λείψουν οι Ρούμπλεφ, Καράτσεφ ενώ και ο 4ος Ρώσος σε ranking, Κατσάνοφ, δεν έχει δηλωθεί στην ομάδα.  Το αποτέλεσμα αυτών των απουσιών είναι να κατεβαίνει η Σερβία με καλύτερο παίκτη τον νο33 στον κόσμο Ντούσαν Λάγιοβιτς ενώ η Ρωσία πίσω από τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ έχει τον Ρομάν Σαφιούλιν, νο167 στον κόσμο με καριέρα κυρίως στο επίπεδο των Challenger τουρνουά.

Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για ποντάρισμα στις ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν τέτοιες απώλειες. Αυτές είναι η Ιταλία και η Γερμανία οι οποίες ορίζονται και από τους μπουκ ως το 2ο και το 3ο φαβορί αντίστοιχα. Η Ιταλία κατεβαίνει με Μπερετίνι, Σίνερ σαν 1 & 2 με Σόνεγκο 3η επιλογή και Φονίνι, Μπολέλι στα διπλά, ενώ η Γερμανία με τον Σάσα Ζβέρεφ (η μακροχρόνια μας επιλογή για νικητή του AO) και τον Στρουφ, ενώ έχει δυνατό δίδυμο στα διπλά με τους Κράβιτζ και Πουέτζ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Επιλέγουμε λοιπόν για νικητή του ATP CUP την Γερμανία σε απόδοση 6, ποντάροντας κυρίως στο ότι έχουν καλύτερο νο1 και καλύτερη ομάδα στα διπλά από τους Ιταλούς. Η Γερμανία μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία χωρίς τον Ζβέρεφ στο πρόσφατο Davis Cup όπου έφτασε στα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ρώσους.

H δεύτερή μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα είναι πάνω στην Ιταλία που εκτιμούμε ότι θα υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρωσίας στον Β’ όμιλο  και τη βρίσκουμε στην απόδοση του 1.75.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μακροχρόνιο ATP CUP
ATP CUP
Νικητής: Γερμανία
6.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο ATP CUP
ATP CUP
Όμιλος B - Νικητής - Ιταλία
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις