Με combo και σκόρερ στην Premier League

Με combo και σκόρερ στην Premier League

Με δύο αναμετρήσεις της Premier League τα σημερινά προγνωστικά του Analyst. Combo και σκόρερ σε αξιόλογες τιμές.

Η Premier League κρατάει το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον ενεργό μέσα στις γιορτές. Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα και έχουν βγει αξιόλογα προγνωστικά.

 Προγνωστικά

 Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ

Η Γουότφορντ, παρά το γεγονός πως βγήκε από την περίοδο με τα συνεχόμενα ντέρμπι, συνέχισε τις ήττες. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα λοιπόν και πέμπτο συνεχόμενο goal/goal & over 2,5 σε αναμέτρηση της. Η άμυνα της την προδίδει συχνά και ειδικότερα εντός έδρας, όπου έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της.

Η Γουέστ Χαμ ξεφουσκώνει επικίνδυνα. Πλέον δεν πρόκειται για αγωνιστική κοιλιά ή ντεφορμάρισμα, αλλά για καθοδική πορεία. Οι τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα την αναγκάζουν να παίξει τελικό σήμερα, μιας και η έκβαση της αναμέτρησης θα καθορίσει και την πορεία της. Επιθετικά θα βρει χώρους, όμως θα πρέπει να είναι σοβαρή στην άμυνα.

Με combo και σκόρερ στην Premier League

 Σαουθάμπτον – Τότεναμ

Η Σαουθάμπτον τις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να μην κερδίζει, όμως δεν χάνει. Μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες μετράει και όλες οι αναμετρήσεις της είχαν αρκετά γκολ. Με τις μεγάλες ομάδες συνήθως χάνει με κάτω τα χέρια, αλλά σήμερα περιμένω να είναι ανταγωνιστική.

Στην Τότεναμ όλα δείχνουν να είναι καλύτερη στην εποχή – Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός έχει στρώσει την ομάδα και παίρνει σημαντικές νίκες. Αήττητος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ 4-2-0. Ο Κέιν δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα του, όπως και ο Σον.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

 

Combo
17:00
Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal & over 2,5
2.10
BET: 10 units
Combo
17:00
Σαουθάμπτον - Τότεναμ
Χ2 & over 1,5
1.70
BET: 15 units
Σκόρερ
17:00
Σαουθάμπτον - Τότεναμ
Κέιν να σκοράρει
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις